BondeZaidalifahDotCom: SILA BACA DAN SENYUM

SILA BACA DAN SENYUM

9:15 am

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT PAGI..

BILA TGK & BACA PIC NI... BONDE SENYUM RIANG...

ANDA BAGAIMANA?

HE HE HE...

COMEL JE AYAT TU...

BONDE X MO KURUS SANGAT...

MATLAMAT BONDE, NAK SIHAT... KURUS TU BONUS JE...

APA PON JD
- JAGA PEMAKANAN HINDARI PENYAKIT
- CUBA BERSENAM...DAPAT KELUARKAN PELUH
- MINUM AIR KOSONG SECUKUPNYA

BONDE SENYUM RIANG...


Baca entri yang lain

12 TEGURAN MEMBINA

  1. betul sangat2 bonde :D kita setuju 200% :D

    ReplyDelete
  2. hehe... betul gak statement tu kadang2... yang penting kurangkan risiko penyakit & hidup lebih sihat... ajal maut memang takleh halang... yang penting lagi , cuba pakej diet sihat nutrisi.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muhammad Nizam...

      Bonde :) Riang je baca statement tu... & pikir balik...
      InsyaAllah sedang kearah menyihatkan diri...:)

      jaga permakanan...

      Delete
  3. Ekekekeke. Betul tu bonde. Sha setuju :D

    ReplyDelete
  4. betulkan Bonde, tambah2 yang tersenyum riang ni,Alhamdulillah sedang berbahagia :)

    ReplyDelete
  5. moga bonde senyum riang bersama kesihatan yang baik selalu =)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN