BondeZaidalifahDotCom: MINUM AIR DETOX

MINUM AIR DETOX

1:23 pm

Salam Tengahari...


RESEPI AIR DETOX DARI BIJI CHIA SEED



Cara Nak Buat Air Detox


Bahan Bahan

Air Masak/Air Kosong/Air Suam/Air Mineral
Biji Chia Seed
Lemon
Asam Boi


Untuk Botol 380 Ml Hah Nak Citer Sikit, Botol Air Ni Bonde Beli Kat Cosway...Tau...

Botol Ni Kelebihannya :

Botol Minuman Premium Dengan Penyedut Yg Selamat, Menyihatkan & Bebas Bpa- Bahasa Malaysia

Safe, Healthy & Premium Bpa -Free Drinking Bottle With Straw - In English

Saja Bonde Beli Sebab Senang Nak Bawa Kemana Mana Letak Dlm Hand Beg... Contoh Bawa Pi Zumba Dan Main Futsal senang jer..

Ok Lah..

Nota:

Musim Panas Kene Banyak Minum Air Jangan Lupa


Bonde Senyum Riang





Baca entri yang lain

13 TEGURAN MEMBINA

  1. Biji chia seed tu mcm mana bonda?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ckgu Sha

      Biji Chia sees tu macam biji selasih...
      bagus diminum untuk org yg ingin turun berat badan mcm bonde ni... nak diet trylah...

      Delete
    2. Sha memang tengah diet sekarang ni. Kena cari ni this chia seed.

      Delete
  2. yup biji chia tu mcm mn rupa ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs Velentine

      rupa biji selasih..pernah minum air sirap selasih tak? sama macam tu

      Delete
  3. Assalam...

    Salam ukhuwah dari BUNDA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. BUNDA bertemu bonde...
      Terima kasih sudi singgah :)

      Delete
  4. biji chia tu je tak pernah beli n taktau rupa.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenku Butang,

      Biji Chia ada jual kat cosway , rupanya dila direndam sebiji biji selasih...

      Delete
  5. lama dah zie tak buat infused water ni. hehe. malas nk gi beli bua sebenarnya. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zie...

      X der buah tak per... yg penting minum air secukupnya ikut sukatan yg diperlukan oleh badan kita :)

      Delete
  6. menarik resepi ini.. nampaknya kena guna jugalah chia seed kat rumah tu..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN