BondeZaidalifahDotCom: BABY SHOWER CAKE

BABY SHOWER CAKE

10:39 am

ASSALAMUALAIKUM...

SELAMAT PAGI...

PAGI NI GODEK GODEK FB... TGK DIY CRAFF JUMPA NI...

WOW MENARIK PERHATIAN BONDE NAK SHARE TERBAYANG WAJAH RAKAN ALAM MAYA BLOGGER GROUP EFG YG TENGAH SARAT HAMIL ANAK KETIGA MOMMY IRRA... MOGA SIHAT SELALU DAN DIPERMUDAHKAN NNT MASA MELAHIRKAN... GET READY BILA BILA MASA JE TU... TAKE REST, TERINGGIN NK TENGOK PERUT MOMMY YG COMEL TU...HE HE HE

UNTUK BONDE,

INSYAALLAH,

JIKA ADA REZEKI UNTUK DAPAT BABY LAGI...ALHAMDULLILAH...

TAK PUTUS BERDOA... REZEKI DATANG DARI ALLAH... INSYAALLAH.

SYUKUR ALHAMDULILLAH..

SUKA TENGOK BABY SHOWER CAKE...

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. amin, untuk bonde....kalau kak ana tak sampai hati kut nak potong kek
    tu bonde..hihi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin Kak Ana...
      Bonde pon tak sampai hati cute sangat cake ni :)

      Delete
  2. Replies
    1. Lela...

      Seksikannn sambil tutup mata he he he

      Delete
  3. Waaaa kek mommy preggy..heheheee..terima kasih bonde atas doa...aaminnn...semoga cepat jgk beranak..ehehee nk tunggu 19hari cam lamanyaaaa

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN