BondeZaidalifahDotCom: PELANCARAN NOVEL ANDAI ITU TAKDIRNYA (2)

PELANCARAN NOVEL ANDAI ITU TAKDIRNYA (2)

1:27 pm


ASSALAMUALAIKUM....

SELAMAT PETANG...SIAPA PEMINAT TEGAR NOVEL SITI ROSMIZAH ATAU SR...
OK SEPERTI YG TELAH DIJANJIKAN...NOVEL TERBARU SR AKAN KELUAR PADA BULAN APRIL  NNTI SEMPENA PBKL 2015...

NOVEL NI ADALAH NOVEL KESINAMBUNGAN... ANDAI ITU TAKDIRNYA...

SIAPA DAH BACA NOVEL ANDAI ITU TAKDIRNYA MEMANG KALAU TAK TANGKAP LELEH TU TAK ADA PERASAAN NAMANYA.

OKLAH SEMPENA PELANCARAN NOVEL ANDAI ITU TAKDIRNYA (2) SR AKAN MEMBUAT SIDANG MEDIA.. TERTUTUP HANYA 150 ORANG YG AKAN DIPILIH PADA HARI PELANCARAN ITU NANTI 25 APRIL 2015. DI PASIFIC HOTEL KUALA LUMPUR BERSEBELAHAN PWTC...

SEBENARNYA.....

BONDE DAH TERPILIH ANTARA 150 ORG YG AWAL... MENDAFTARKAN DIRI... DAH DAPAT EMAIL SEMALAM...

YEBEDABEDUUUUUU....GEMBIRA RASA HATI

TERIMA KASIH SR PILIH BONDE... BERTUAH RASANYA...

YEAYYY

BONDE SENYUM RIANG ;)



Psssst:
Kalau Panjang umur Ada En3 untuk Andai ITU Takdirnya 2 tunggu ;)

Baca entri yang lain

26 TEGURAN MEMBINA

  1. okayy jeles hahahah. nak ikut boleh tak bonde

    ReplyDelete
  2. Yeay!! bestnya, kaki novel rupanya Bonde kita ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu2 irra pon kaki novel..tapi skrg ni tak sempat dahhh

      Delete
    2. Kaki novel kaki novel ..tsngan novel ada tak hshaha

      Delete
    3. tangan novel milik siapa?

      milik novelis/penulis

      Delete
  3. alaaaa... nakkk jugakkkk... anis bce novel nie asyik nangis je..huwaaa...sukenye bace novel nie.. kirim salam kat penulis eh bonde...plisss sampaikan..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Anis akan bonde sampaikan :)

      Delete
    2. Feeling abis aniss baca novel eh...hihi teringat zaman bujangku...skrg ni rasa mcm tua benar laa...tak leh layan novel sbb tak larat nak habiskan

      Delete
    3. Kuat ngat aniss feeling sampai masuk dlm novel

      Delete
    4. Mommy Irra
      bonde pon ada masa baca ikut mood juga...

      Lya
      kalau sedih memang tangkap leleh menjiwai cerita katanya

      Delete
    5. zaman single nie kak lya n kak ira.. boleh layan..nanti dh ade anak n somi..mne nak layan dh..bz je..hikhik.. novel nie sedih sgttt... T__T

      Delete
    6. betul2 mmg sedih... sgt touching sebab tu ada tisu disebelah tu :)

      Delete
  4. bestnya bonde..huhu nak pegi jgak..best kot novel ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul mmg best... :)
      yang Ni hr tu masa jualan gudang karangkraf dah tak banyak dah.. sebab ramai org cari nak buat koleksi

      Delete
  5. Klu ada drama tv nak tgk...hihihi

    ReplyDelete
  6. Wah untunglerr ..jom jom kita pergi ramai2 lagi syiokkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti bonde info kalau dah dekat2 tarikh nnt :)

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN