BondeZaidalifahDotCom: HEBATNYA SUNNAH...

HEBATNYA SUNNAH...

9:30 am

BANGUN PAGI MESTI TERUS NAK MASUK TANDASKAN!!!

TUNGGU!!!!

ANDA KENA TAHU INI...

Hebatnya sunnah..

Knp masuk tandas kaki kiri?
Kajian saintifik menemukan.. Sifat kaki kiri adalah menarik ke belakang..
Manakala sifat kaki kanan adalah menolak ke hadapan.
Jika masuk tandas kaki kiri..
Jika tergelincir.. Kaki kiri akan menarik ke belakang.. Jadi badan dpt diimbang dan tidak terjatuh.
Klu kaki kanan InsyaALLAH terus jatuh..
Dan kebanyakan pesakit koma/strok adalah berpunca dari jatuh bilik air.

#share kebesaran Allah swt

DOA MASUK TANDAN DANKELUAR TANDAS...

Baca entri yang lain

14 TEGURAN MEMBINA

  1. Replies
    1. Jom...

      Kita amalkan...bersama...ajr family kita

      Delete
  2. Replies
    1. Anizz kita sama sama belajar yes...

      Delete
  3. Mmg masuk toilet kaki kiri. Tp xtau pasal saintifik tu. Hihi thanks bonde. New info. Gamaknya penah jatuh bilik air sbb termasuk ngn kaki kanan kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he lepas ni nak masuk je.. biar kaki kiri...
      take care Mommy Irra

      Delete
  4. memang selalu amalkan macam tu ..kaki kiri masuk tandas, tapi tak tau pulak refleks dia mcm tu..tq perkongsian dari bonde

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bonde pon baru tahu info ni.. jadi biar semua org tahu.. kita sama-sama belajar... sama-sama didik keluarga kita PCL.. InsyaAllah

      Delete
  5. Sama2 kita amalkan sunnah ..Terima kasih bonde ats perkongsuan ini

    ReplyDelete
  6. Thanx sharing bonda. Tp jgn lupa ttup kepala gak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ...
      tuala kene sentiasa ada dalam toilet senang nak tutup kepala :)

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN