BondeZaidalifahDotCom: SAKITNYA TUH DISINI....SAKIT SAKIT SAKIT

SAKITNYA TUH DISINI....SAKIT SAKIT SAKIT

12:18 pm

SAKITNYA TUH DISINI... CITA CITATA

VIRAL BARU ... MENGANTIKAN PENYANYI TEGAR... INGAT TAK LAGU TEGAR "AKU YANG DULU, BUKANLAH YG SEKARANG...."

TIBA TIBA JADI POPULAR KAT MALAYSIA...

BONDE RASA...
TAK LAMA LAGI LAGU NI PON BISA LAKU DONG DIMALAYSIA....

SAKITNYA TUH DISINI....
SEBAB DEKAT UTUBE, FB & WHATSAPP SEMUA DAH MASUK DAN ADA MACAM MACAM VIDEO KELUAR HE HE HE....

BILA HARI HARI DAH DENGAR...
MULUT NI TERIKUT2 NAK NYANYI SAMA... HADOIII

JUST HIBURAN....
HE HE HE...


Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. amboii bonde layan lagu dari seberang. ahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nani... hari hari kuar lagu ni... lama-lama ikut menyanyi ha ha ha

      Delete
  2. naik rimas kak ana dengan viral video ni kan,macam2 versi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu.. lah malas nak tgk viral bedio tu kak... macam2 versi ada..tuh yang sakitnya disini@ sakit pulak hati kite
      dgr lagu jer... la la la

      Delete
  3. hahah.. sakitnyaaa tuh di sinihhhhh..hahha... brapa bintang yaaa.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. anis nak bg berapa cita citata terimo je..

      Delete
  4. saya singgah sini baru tahu pasal lagu ni. kalau lagu tegar yg dulu dengar sampai muak sebab users kat pusat internet selalu pasang. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Umi Nazrah
      Lagu Tegar dulu tu mmg hari2 dgr lepas radio ni.. radio tu he he he he

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN