BondeZaidalifahDotCom: TEPPANYAKI

TEPPANYAKI

2:10 pm

Along nak pi beli hp baru, jadi dengan rasa bangganya bonde n kanda telah dilantik sebagai tukang rekomen kedai hp yg terbaik....

Kami selalu beli gadjet2 ni kat The Mines Shoping Fair, Seri Kembangan...

Ada satu kiosk tu yg boleh bagi kami harga berpatutan n servis pon cepat n membantu ...

Jd sementara nak tunggu hp tu di install application free kami makan dulu...

Ambik site tepi sebab... kanak2 ni nak bg makan roti kat ikan keli....

Sampai habis roti sebuku....

X tau la kenyang ke tak ikan keli tu , dah macam pirana jer...

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN