BondeZaidalifahDotCom: KEY BOARD KOTOR

KEY BOARD KOTOR

5:48 pm

Waaahhhh nak kongsi cerita hr ni...

Nampak sangat pengotorkan... hari ni tegerak rasa nak bersihkan key board pc kat office...

Hambik ....
Banyak betul sampah sarap dan habuk dalam key board..

Patutlah kadang kadang bila ditekan x keluar hurufnya... rupa rupa banyak habuk  at dalam tu.

Jd dikesempatan ini ada masa terluang boleh la nak bersihkan key board ni...

U olls chek key board tu yea.... sila bersihkan sendiri hi hi hi

"Allah suka pada kebersihan...."
Bila dah bersih semangat nak buat kerja  :)

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN