BondeZaidalifahDotCom: BAYAR YURAN & BUKU SEKOLAH...

BAYAR YURAN & BUKU SEKOLAH...

11:30 am

Jom baca....

HARI NI BONDE AKAN KELUAR JAM 12 DARI OFFICE UNTUK KE SEKOLAH FATIN...

MEMBAYAR YURAN DAN DUIT BUKU UNTUK SEKOLAH SESI PAGI... TAHUN HADAPAN FATIN DAH DARJAH LIMA...HU HU HU DAH ANAK DARA... TP PERANGAI CAM BUDAK DARJAH 1... MANJA..

UOLLS YANG ADA ANAK TU, DAH SELESAI BAYAR KE??

BONDE KALI NI LAMBAT SIKIT...MAKLUMLAH GAJI BULAN SEBELAS DAH LA AWAL.. JADI DUITNYA PON HABIS AWAL...  HI HI HI..

MEMANG TUNGGU GAJI BULAN 12 BARU NAK PI BAYAR...ADA EXTRA BONUS...

OK HARAP PERJALANAN KALI INI DIPERMUDAHKAN :)



~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. selamat membayar.....he3....
    best bila tgk anak2 dah besar kan bonde...

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH DAH SELESAI..REMY..

    TINGGAL SEKOLAH PETANG SAHAJA..
    KEDAI JUALAN BUKU DI BUKA BILA SEKOLAH DIBUKA AWAL JANUARI NNT
    HI HI HI

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN