BondeZaidalifahDotCom: "Jom BW sambil Follow sampai Lebam"

"Jom BW sambil Follow sampai Lebam"

2:00 pm

"Jom BW sambil Follow sampai Lebam"


KLIK SINI UNTUK JOIN : merepekgila.blogspot.com
Nak tambah kawan maya jom la follow segmen kat atas... ajak follower u olls yea :)

~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

27 TEGURAN MEMBINA

  1. Okay dah ! Hehe, mataceeeh join . Bila senarai peserta telah dimasukkan , saya akan rogger ,okaeyh bonde yang comel lote ? hehe

    ReplyDelete
  2. Hi , done follow awak . Jom p blog saya pula . btw , slmt b'kenalan :)

    http://yeyenpolkadot.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  3. Najla singgah dri segmen yg sama :) dh follow akak. jom follow najla pula! http://najlanajihah2.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  4. YANIE datang dari segmen yang sama :] jemput ke blog saya yerr awak :)saya dah follow awak sekali :)
    http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. http://encikkhalifah.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    dri segmen yg sama bonde.. jemput follow.. :)

    ReplyDelete
  6. hi , saya datang dari segmen yang sama :)

    http://ceritayaya-yaya.blogspot.com/2012/11/segmen.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum..

    Wan datang dan follow sini dari segmen yang sama.. Jemputlah datang blog wan dan rajinkan tangan untuk follow sekali :)

    http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. Golek-golek sini dari segmen yang sama. ^___^

    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html


    join jom : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    ReplyDelete
  9. bw sini :)

    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  10. Dri segmen yang sama. followed u, follow me back, (^_^) http://diarybudak-2.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  11. BW sini, dari segmen yang sama http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    Jom join Giveaway Fatini http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  12. reena singgah sini..dari segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  13. salam, hi awak, jejalan sini jenguk2 awak. btw, salam kenal yup! done follow here ;)

    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  14. selamat berkenalan !

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  15. bw sini.. dari segmen yang sama. =)

    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html#links

    ReplyDelete
  16. join sini ^^

    http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  17. Dari segmen yang sama. http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  18. Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni. Dah lama FOLLOW sini :-) Salam Perkenalan ^_^

    Dari segmen yang sama;'

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  19. Dari segmen yang sama done follow :D

    http://dingraphic.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. http://iman-lee.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai.html

    assalamualaikum bonda ku tercinta! :D

    ReplyDelete
  21. dari segmen yang sama. done follow awak follow larhh saya balik yea? :)

    http://mielalula.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

    ReplyDelete
  23. hai Assalamualaikum! saya dari segmen yang sama jugak.. done follow you.

    http://nunuhere.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. dari segmen yang sama.:)
    saya dah follow awak jemput ke blog saya ye...

    http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  25. salam..sy datang dr segmen yg sama..
    jemput dtg ke blog sy ye..:-)

    http://www.ctfarahcomey.blogspot.com/2012/12/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  26. Hai datang dari segmen yang sama :) meh meh jenguk kita balik http://ernyynuraiman.blogspot.com

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN