BondeZaidalifahDotCom: "jom tinggatkan folower sampai lebam"

"jom tinggatkan folower sampai lebam"

5:44 pm

Jom JOIN SEGMEN NI...

http://3.bp.blogspot.com/-0g-QaMCdI9o/UFWN68e24nI/AAAAAAAACso/3cVP5aMRz9k/s1600/anigif.gif



 "SEGMEN NI : JOM TINGKATKAN FOLLOWER SAMPAT LEBAM"

follower Bonde ada...
532
(tujuan masuk segmen ni, nak kasi up lagi Follower Ye ye ye)


 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

44 TEGURAN MEMBINA

  1. Hekhek . okey done awak ;) . Terima kasih join . Eh by the way senarai peserta terkini telah dimasukkan sebanyak 24 orang . Jom lah blogwalking sambil tingkatkan follower di blog peserta peserta lain .

    ReplyDelete
  2. Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  3. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi folollow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  4. hye, kite dr segmen yg same..dah folow awk =)

    http://janganhackakulagi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  5. Singgah BW sini dari segmen yang sama...^^ semoga sihat selalu

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. done sini . dri segmen yg same.
    hit me back yaww.. =D

    http://mizayumiko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html

    jum follow saya sampai lebam nak?

    ReplyDelete
  9. hai..sye dtg dari segmen yg sama dan memfollow awk..nice to know u...^_^

    ReplyDelete
  10. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  11. yuhuuuuuuu! ada org tak? sy dtng dri segmen sama.follow awk terus neh :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  12. salam singgah dari segment sama:) jum follow! btw, very nice blog tau:D

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  13. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. Hye,Hye,Hye . . .
    Done BW Sini . . .
    Lau Sudi Follow La Balik . . .

    http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  15. visit sini dari segment yg sama

    done follow sini

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/09/segment-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  16. visit sini dari segment yg sama

    done follow sini

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/09/segment-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  17. asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

    ReplyDelete
  18. I'm done following you!
    follow me back ;)

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  19. I'm done following you!
    follow me back ;)

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

    ReplyDelete
  21. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  22. singgah n follow ^^
    http://karipapkensar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  23. Berdagang sebentar di sini`
    Sambil baca entry & follow sekali :)
    Salam Perkenalan ^_^
    Berlayar dari segmen yang sama ...

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  24. Hye. Dari segmen yang sama bondaaa. Jom la follow kita tau tau tau?

    http://www.penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  25. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

    dah follow sini.. (n_n)

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  26. Hai,
    Saya datang dari segmen yang sama,
    Saya followers blog anda yang ke-556
    Follow saya balik disini, http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
    Thankyou

    ReplyDelete
  27. hai..datang dari segmen yang sama..sudah follow sini..sudi-sudi follow kembali..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  28. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  29. Dari segmen yang sama ^^ #557
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  30. dtang dri segmen yg sama... jom bw :)

    http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  31. Salam, singgah blog bonda, dan follow sekali.. :)

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  32. sy pollow anda dr segmen merepekGILA. hit me back yaw

    ReplyDelete
  33. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  34. miss z datang sini..
    jemputlah ke blog miss z

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. start blogwalking semua...:)

    tunggu disana...

    ReplyDelete
  36. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama..

    kalau suka dengan blog yana boleh like FL Bloghouse page di facebook. tq !! =))

    ReplyDelete
  37. saya datang dari segmen yang sama...dah follow sini...k

    http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  38. hi
    http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
    datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    kalau sudi like page ini sekali ya.. ^_^. kerjasama amat diharapkan.
    http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

    ReplyDelete
  40. Hey haii salam kenal, im anne
    saya datang dari segmen yang sama

    datang sini follow mollow blog kamu
    hope tak sombong sombong ya

    jom singgah ke blog saya pula

    http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  41. Hai...

    Datang dan follow sini dari segmen yg sama. Salam perkenalan :)

    http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  42. Dr segmen sama, salam kenal
    Singgah & follow
    http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  43. hye..dari segmen yg same..
    jempot ke blog saye plak...
    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    :)

    ReplyDelete
  44. Segmen dah tamat . Macam mana , follower naik tak ? :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN