BondeZaidalifahDotCom: "Up Follower"

"Up Follower"

1:21 pm

Jom baca.... 

    


~Untuk blogger baru,Jom up follower kat blog. 
~Untuk blogger lama pon boleh ikut serta :)

Syarat-syarat senang jew:~
Tajuk segmen : "Up Follower"
copy n paste : Banner comel atas tu...
Follow blog bonde : http://kumahuitu.blogspot.com
letak link kat comment nnt bonde listkan tq....
JANJI TAU! follow semua yang ada dalam bloglist.
tag newbie n blogger lama untuk turut serta dan memberi sokongan.
 ~ BONDE SENTIASA SENYUM RIANG :p ~

Baca entri yang lain

50 TEGURAN MEMBINA

  1. Ama Join : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  2. bonde.....

    miss z join ^^

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  3. join:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih jemput bonde (^_^)

    ReplyDelete
  5. "Charlie staring at you."

    Joined here:)
    http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  6. JOINED HERE:)

    http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal, KC join yer.
    http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  8. ASSALAMUALAIKUM..

    TERIMA KASIH UOLLS YANG TURUT SERTA DALAM SEGMEN NI..

    "MOGA IMPIAN MENJADI KENYATAAN.."

    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

    ReplyDelete
  9. bonda.. tq sbb pelawa syu join hhe..

    http://nuramirul.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  10. iema join ye ^^

    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  11. TQ.. YANG DAH JOIN SEGMEN NI...JGN LUPA P-R-O-M-O-T-E


    ~ BONDE SENTIASA SENYUM RIANG :p ~

    ReplyDelete
  12. http://www.azrijohan.com/2012/06/segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  13. Salam,terimakasih bonde sudi jemput.
    Sori lambat sikit.
    Dah join dah

    http://gilatraffik.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  14. join bonde :D

    http://amercorner.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  15. Bonde, saya join ye segmen ni :D

    http://happygirlhere.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  16. http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/06/tajuk-segmen-up-follower.html

    syukran..

    ReplyDelete
  17. http://hijaulembut.blogspot.com/2012/06/up-follower-by-bonde.html

    ReplyDelete
  18. PERHATIAN!!!


    Tq...pada yg menyokong...segmen bonde..

    Untuk pengetahuan semua,

    segmen akan ditutup pada jumaat 8 hb jun 2012...

    ReplyDelete
  19. join.saye newbie.

    http://popsiclecoklat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. sy join.. :')

    http://mammadanish.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  21. saye joint buleh tak?hehehehe

    ReplyDelete
  22. tq..kasih...

    pada yg join bg link kat sini yea... supaya senang bonde yg list kan nnt TQ..

    ReplyDelete
  23. join..:D

    http://luvbellyda.blogspot.com/2012/06/tajuk-segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  24. Join :

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  25. http://kekasihsaga.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  26. gud luck for u're segemen :)

    salam kenal dr Mama Qhayra ya :)

    ReplyDelete
  27. http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    joinn

    ReplyDelete
  28. Joined !

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  29. join!
    http://zieraswriting.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  30. join

    http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  31. join. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  32. saye join . :)

    http://sweetylovey.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  33. nak join :)

    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  34. Saya join k..

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenup-follower.html

    ReplyDelete
  35. asalamualaikum
    done join ur segmen..

    http://alittle2share.blogspot.fr/2012/06/up-follower.html

    merci beaucoup ma cherie

    ReplyDelete
  36. ASSALAMUALAIKUM...

    TERIMA KASIH TURUT SERTA DAN MEMBERI SOKONGAN, TOLONG PROMOTE "SEGMEN UP FOLLOWER" BONDE...

    SEGMEN TAMAT 8/6/2012 JAM 12.00 MLM

    ReplyDelete
  37. assalamualaikum bonde.

    sy dah follow n wanna join..:)

    ni link sy.

    http://blueloverlife.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  38. missmira join segmen bonde gak....

    http://wwwbelogkuning.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  39. sy join

    http://dirimuberharga.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  40. salam bonde..
    saya join..

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  41. ASSALAMUALAIKUM...

    TERIMA KASIH TURUT SERTA DAN MEMBERI SOKONGAN, TOLONG PROMOTE "SEGMEN UP FOLLOWER" BONDE...

    SEGMEN TAMAT (SILA FOLLOW BLOGLIST HAPPY BLOGWALKING YEA)

    ReplyDelete
  42. SALAM BONDE...sy pon join segmen bonde ni.. ^^
    http://sweetiebread.blogspot.com/2012/06/up-followerjom-jom.html

    ReplyDelete
  43. http://storyaduhh.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    j0in! ^_^

    ReplyDelete
  44. saye nak join ^___^

    http://pinkmerahlembut.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    ReplyDelete
  45. entry yang menaikkan traffic bonda ye

    ReplyDelete
  46. gud luck ..
    kalo masih sempat nak join nanti :)

    ReplyDelete
  47. http://selokbelokhidup.blogspot.com/2012/06/up-follower.html

    join this..:)

    ReplyDelete
  48. UNTUK MAKLUMAN SEGMEN NI DAH TAMAT NNT BONDE AKAN TAG UOLLS UNTUK SEGMEN BONDE AKAN DATANG..



    TQ UOLLS

    ReplyDelete
  49. hye bonde..join plisss..hehe
    http://mamaila.blogspot.com/

    ReplyDelete
  50. terjah entry terbaik orang. hehe. memang terbaikkkkk. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/banyak-persoalan-yang-berada-di-minda.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN