BondeZaidalifahDotCom: 'AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS '

'AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS '

2:10 pm

Jom baca.... 




blogger : Bonde Zaidalifah


target follower yg join segmen ni : 500
 (lebih lagi bagus yahoooooooo yabebabeduuuuuuu)

tag 3 kawan untuk join sama :


 ~ BONDE SENTIASA SENYUM RIANG :p ~

Baca entri yang lain

9 TEGURAN MEMBINA

  1. dah follow sini..trima kasih sudi join..rajin2 lah bw yek

    ReplyDelete
  2. tq...ainie bonde dah blogwalking da...

    ReplyDelete
  3. bw dr segmen yg samaaa :) hehe .. bls kunjungan awk :)

    ReplyDelete
  4. hye..sy da follow blog bonda..follow blog sy ye n sy dr segmen yg same..
    http://wwwdyawanavochelle.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  5. nice belog... dari segmen yang sama..bw sini :)

    http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  6. dtg dari segmen y sama :D

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama..

    http://zatochoc.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  8. hye dari segmen yg same . done follow you , follow back :)

    http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    Jom join sini jgak !

    http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

    ReplyDelete
  9. hi, tumpang melancong kat blog ni jap and follow. mind to follow back? oh, ya, dari segmen sama.



    http://beautifulviu.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN