BondeZaidalifahDotCom: HARI NI NAK BUAT APA????

HARI NI NAK BUAT APA????

4:23 pm

jom baca....

korang buat ape tu.... 
bonde tgh bantu fatin siapkan folio sekolahnya.....emmmm dulu-dulu zaman kita x moden sekarang... fatin kata nak buat folio guna komputer...

fu yoooooo.... tercabar sudah..zaman bonde dulu , kenal komputer pon disekolah menengah...

untungla ....zaman la ni sekolah rendah lagi dah guna komputer canggih-canggih dan memang up to date.... tapi jangan salah guna komputer wat main game sudah....dan search benda-benda lain sudah.....

bonde senyum riang....:)

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN