BondeZaidalifahDotCom: SIMPULAN BAHASA : PANJANG TANGAN

SIMPULAN BAHASA : PANJANG TANGAN

9:00 pm

jom baca....
"dapat tangkap gari tangan dia"


"PANJANG TANGAN"

Makna


"SUKA MENCURI"


Contoh Ayat :


Sikap panjang tangan Mastura itu, membuatkan ramai kawan-kawan yang menjauhkan diri darinya.

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. perkongsian ilmiah yang bagus. tapi tak jelas lah, background merah hati vs tulisan merah.. tak nampak lak tulisan tu hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe..sib baik tangan aku pendek..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Dieyna: nnt bonde kasi edit ok

    Azlan: he he kelakar la u ni

    Tq sudi komen disini

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN