BondeZaidalifahDotCom: "Segmen I Jejak Blog U, U Jejak Blog I" - By Mak Simah

"Segmen I Jejak Blog U, U Jejak Blog I" - By Mak Simah

8:30 pm

'I JEJAK BLOG U, U JEJAK BLOG I'
JOM JOIN....
~TAMBAH KAWAN..KAT BLOG...
~KONGSI INFO..
~KONGSI HIBURAN TERKINI....

"BONDE TAK NAK JADI, KATAK BAWAH TEMPURUNG JE...."


TAPI KATAK YG NI.... DAH MODEN SYYYYYYYHHHHH JG KACAU DIA K.....

GAMBAR2 SEMUANYA SEARCH KAT GOOGLE...
MINTA IZIN SHARE , JGN MARAH SEBAB COPY n  PASTE JEW...





Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. Terima kasih join First Segmen Mak Simah..

    ada uptdate terkini pasal segmen ni HEHEHE

    ReplyDelete
  2. salam,
    singgah sini dari segmen y sama.

    http://mimishyou.blogspot.com/2012/03/segmen-i-jejak-blog-u-u-jejak-blog-i-by.html

    ReplyDelete
  3. tq bagi cadangan.. dah buat pon hehe... dah bole meneruskan memfollow :D

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum bonde...wah2 classic la ur nick.apa2 pun selamat menceburi segmen yg mak simah anjurkan.kiranya sudikan lah bonde melawat dan menerjah ke blog fahz jugak..akhir kata,awal tak kata apa2..majulah blog utk blogger... :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN