BondeZaidalifahDotCom: ADIK-ADIKU SAYANG MACAM MANA KEPUTUSAN SPM UOLLS???

ADIK-ADIKU SAYANG MACAM MANA KEPUTUSAN SPM UOLLS???

1:13 am

jom baca....

JOM KONGSI CERITA DENGAN BONDE TENTANG KEPUTUSAN SPM 2012 UOLLS TU.... UNTUK YG CAPAI TARGET BONDE UCAP TANIAH.... JIKA BERKELAYAKAN BOLEHLAH APPLY UNTUK KE IPTA PULAK....

ANDAI KEPUTUSAN TIDAK MEMUASKAN...JANGAN PUTUS ASA....USAHA TANGGA KEJAYAAN....BOLE APPLY UNTUK MENGULANG SEKALI LAGI...& BUATLAH YANG TERBAIK....


INSYAALLAH, DENGAN SEMANGAT, RAJIN ADIK-ADIK KEPUTUSAN YANG CERMELANG....MANA TAHU KAN....!!!!

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. citra xde anak2 buah yg amik SPM.. tapi nak wish gak yg berjaya tu congrats truskan usaha hingga k menara gading..

    bonde thanks ya tuk tips rotate pic tu..huhu citra baru guna x brapa geti sangat.. seb bek ada bonde yg x lokek ilmu ajar citra..kalo de pape bg teguran ya..insyaallah citra perbaiki

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN