BondeZaidalifahDotCom: Sekitar 21 Ramadhan....yg lalu....

Sekitar 21 Ramadhan....yg lalu....

9:00 am

MINGGU NI TURN BERBUKA DI RUMAH ALONG DI KG...
KAMI ADA MINI PROJEK NAK BUAT SEMPENA NAK SAMBUT SYAWAL NIE... JOM TGK MENU NAK BUKA PUASA PETANG TU...

LAUK FAVORITES FATIN SAMBAL SUTUN...

NIE FAVORITES.... BONDE.... RUMPAI LAUT TUMIS...
LIKE....SANGAT SEDAP....

BAYAM TUMIS...

IKAN TAMOK MASAK LEMAK CILI API...MABELES....

SAYUR PECAL....

PUDING CARAMEL DRAGON FRUIT....CEDAP SGT NIE BONDE BUAT....

NIE FEVORITES AYAH....LENGKONG PANDAN/SANTAN...
( AYAH BELI JE KAT BAZAR)

NIE AYAH GOLEK...BUKAN GELEK OK...
( AYAH BELI JE KAT BAZAR)



MASAK TOM YAM...
AYONG HANTAR....JUADAH NI


MASAK KURMA AYAM...AYONG HANTAR....JUADAH NI



Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN