Video Tiktok Bonde Masuk #fyp

Assalamualaikum dan Selamat Pagi... Hai Pembaca semua,  Belum Terlambat Bonde nak wish Happy Merdeka Day... Nak tahu video Tiktok Bonde masuk for you page tak? ala yang selalu  guna #foryoupage #fyp 

Video Tiktok Bonde Masuk #fyp




Saje-saje cuba filter Hari Kebangsaan yang boleh tukar-tukar bendera Malaysia dekat muka tu hehehe alaa tak tahu yang macam mana ? 

dekat bawah ni Bonde kongsikan Video Tiktok tu..

 

@bonde_aisheteru

Happy Merdeka Day ##MalaysiaPrihatin ##malaysia ##malaysiadihatiku ##merdeka ##merdekamoment ##sahabatmakkuntum ##kamisempoi

♬ original sound - ✨Queen of Smule✨

Jangan lupa Like, komen dan copy link 3 X, 5X atau 10 X 
Thank You..



 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

11 PEMBERI ULASAN

  1. Selamat menyambut kemerdekaan negara Malaysia ke 64! :)

    BalasPadam
  2. Wahh bonde pun main tiktok ye heh. kita ada account tapi takdak posting. Tak reti lahh nak main. Tengok video orang je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saja suka-suka join Tiktok nak cari persenol branding dekat Tiktok buat small bisnes

      Padam
  3. Rajin bonde...SA malas nak buat..ntah kenapa malas ntah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bonde masih mencuba nak naikkan 1 akaun sebab nak branding buat small bisnes #siscuba

      Padam
  4. wah tahniah.. selamat hari merdeka bonde

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.