Dua Produk Terbaharu Dari Kitsui Malaysia Iaitu Kitsui Rilax Nite Dan Kitsui Kurma Rose

Assalamualaikum dan Selamat Petang Hai pembaca semua... Bonde ingin kongsikan tentang dua produk kesihatan dari Kitsui Malaysia iaitu Kitsui Rilax Nite dan Kitsui Kurma Rose.


Dua Produk Terbaharu Dari Kitsui Malaysia Iaitu Kitsui Rilax Nite Dan Kitsui Kurma Rose



Kitsui Rilax Nite

Kitsui Rilax Nite ini sangat sesuai pada anda yang mengalami masalah susah nak Tidur.  Dibawah ini Bonde nak kongsikan 13 Kesan Buruk Terhadap Tubuh Badan jika anda mengalami masalah kurang tidur yang kronik.

13 Kesan Buruk Kekurang Tidur Terhadap Tubuh Badan Anda


1) Kekurangan tidur dikaitkan dengan risiko yang lebih tinggi untuk kanser tertentu.

2) Kulit tidak dapat sembuh dengan baik mengakibatkan kesan penuaan kulit.

3) Berpontensi kepada tingkah laku tidak sihat dan peningkatan berat badan.

4) Menyukarkan proses pembelajaran dan menganggu ingatan jangka pendek.

5) Merosakkan ingatan untuk jangka panjang

6) Mempunyai kaitan dengan tanda-tanda Alzheimer dalam otak

7) Risiko mengalami serangan jantung

8) Membuatkan seseorang itu lebih Cemerkap

9) Sistem kekebalan tubuh tidak berpungsi dengan baik 

10) Kurang gembira dan tanda kemurungan

11) Risiko diabetes tahap dua meningkat

12) Sukar bertutur dengan normal

13) Penghasilan air kencing yang lebih banyak



Adakah Anda Mengalami Masalah Dibawah Ini ?
 
• SIAPA yang ada masalah susah nak tidur. Penat macam mana sekalipun selagi tak pukul tiga pagi tak boleh nak tidur.

• Esok nak kena bangun awal kerja pagi lagi. Memang stress dan depress kaw kaw kalau hari-hari macam ni.

• Lepas jumpa masalah susah nak tidur tu hilang. Ambil 1 sachet sebelum tidur selepas 10 minit terus boleh tidur lena. Dan yang best lagi semua stress dan serabut2 semua hilang.

KITSUI RILAX NITE, Anda yang ada masalah seperti dibawah boleh cuba:

- Susah Tidur Malam

- Otak Stress Dengan Kerja

- Badan Penat Tapi Otak Terus Berfikir

- Gangguan Tidur

• “ Setiap hari adalah istimewa, begitu juga anda, dan jaga diri anda “


Bahan-bahan Yang Terdapat Dalam Kitsui Rilax Nite :


- Chamomile: memberi rasa santai dan ketenangan

- Ashwagandha: Mengurangkan tekanan dan kegelisahan, membantu tidur malam yang sihat & tenang

- Vitamin C: membantu memperbaiki sel




Kebaikan Apabila Mengambil Minuman Kitsui Rilax Nite


– Terasa ringan, santai dan membantu kitaran tidur yang semulajadi.
(memberikan tidur yang nyenyak)

– Biarkan anda berasa santai dan tenang setelah seharian penuh alami tekanan.
(Mengurangkan tekanan “kegelisahan”)

– Memperbaiki sel

– 100% Selamat Bahan botani



Cara Penyediaan Kitsui Rilax Nite :

Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam atau sejuk.

Lebih sedap di campurkan dengan air sejuk.

Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

Testimoni Kitsui Rilax Nite


“ lepas minum 1/2 jam , terus mengantuk . memang menjadi produk kitsui rilax nite ini. “

“sakit kepala saya dh hilang sumpah best, dulu tidur 3 -4 jam shj sekarang dh dpt tidur 7 jam bangun terus jadi segar.”

“dulu hari hari nak mengamuk je , mood swing , lepas minum tidur pun lena , setiap hari rasa happy je tak stress lagi”

“Kitsui rilax nite sgt sgt berbaloi menjadi produk ini kemudian harga murah gila.”



Produk kedua yang ingin Bonde perkenalkan adalah :

Kitsui Kurma Rose


Kitsui Kurma Rose sangat bagus kerana :

• - Membekalkan tenaga sepanjang hari

• - 100% susu segar

• - Membantu mengekalkan kandungan air dalam badan

• - Sesuai untuk semua peringkat usia

• - Membantu sistem penghadaman

Bahan-Bahan Yang Terdapat Dalam Kitsui Kurma Rose


KURMA: Kurma bukan sahaja memberikan tenaga cepat melalui gula ringkas, malah fiber/serat sesuai untuk penghadaman dan memberikan tenaga yang berpanjangan. Fiber Kurma memang sesuai untuk memperlahankan penghadaman dan tidaklah memberi kejutan kepada perut yang kosong. Juga sebagai “alas perut” sebelum memakan makanan yang lebih berat. Kurma juga kaya dengan protein, vitamin B1, B2, B3 and B5, A dan C. Selain itu juga mengandungi kalsium, manganese, copper, besi (iron) dan magnesium.

BUNGA ROSE: Memberikan mood ketenangan kepada anda dalam situasi yang sangat sibuk dan banyak masalah

VITAMIN C: Ramai orang perlu untuk mula mengambil suplemen yg mengandungi vitamin C utk membantu meningkatkan tenaga badan, sehingga dapat mencegah badan dari cepat letih.

Kebaikan Kitsui Kurma Rose


- Membekalkan tenaga sepanjang hari

- 100% susu segar

- Membantu mengekalkan kandungan air dalam badan

- Sesuai untuk semua peringkat usia

- Membantu sistem penghadaman



Cara Penyediaan Kitsui Kurma Rose


Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam atau sejuk.

Lebih sedap di campurkan dengan air sejuk.

Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

Testimoni Kitsui Kurma Rose


“lepas 4 hari badan jadi semakin bertenaga. best bila time puasa memang tak rasa letih”

“kitsui kurma rose ini sgt berkhasiat kandungannya sgt best, memang best lepas minum kurma rose kitsui ini”

“mak yang pesan suruh minum jika terpaksa ganti puasa. bila lepas minum memang badan jadi lebih bertenanga”

“bagi mereka yang sentiasa rasa letih memang patut guna kitsui kurma rose ini sebab ia sgt membantu badan untuk meningkatkan tenaga badan”

Kitsui Kurma Rose

Website : https://kitsui.com.my/product/kitsui-kurma-rose/



Produk Kitsui Bebas Bahan-Bahan Berbahaya



Untuk maklumat anda semua, Kitsui Rilax Nite dan Kitsui Kurma Rose ini bebas dari bahan-bahan berbahaya seperti diatas.

Untuk mendapatkan produk ini anda boleh membeli secara atas talian di shopee atau hadir ke farmasi watson berdekatan anda.

Untuk info lanjut berkaitan produk dan promosi anda boleh layari media social dibawah :

Instagram : https://instagram.com/kitsuimalaysia

Tiktok : https://vt.tiktok.com/ZSJUoshPn/

Facebook : https://www.facebook.com/kitsuimalaysia/

Youtube : https://www.youtube.com/c/KitsuiBeauty




 
 ~ Bonde Senyum Riang ~


Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

14 PEMBERI ULASAN

  1. Bestnya, mcm2 produk menarik Kitsui keluarkan

    BalasPadam
  2. SA baru ni amik yg beauty skin ngan detox tu...blom start minum pun lagi..bila ntah nak start

    BalasPadam
  3. Tak cukup tidur ni memang satu masalah sejak sejak PKP ni.. jadi susah nak lelap bila belah malam.. bagus jugak ada kitsui ni kan Bonde..

    BalasPadam
  4. Kitsui. dok tgok dkt tv saja. nak beli tak kot hehehe

    BalasPadam
  5. alamak saya la tu suka tido lambat.. bagus ada kitsui

    BalasPadam
  6. keluaran terbaru ke ni... xpenah nampak sblm ni..

    BalasPadam
  7. Wah produk terbaru kitsui ke ni. Boleh cuba nanti since ana ada problem nak tidur malam. Lagipun produk kitsui terbukti berkesan dan selamat.

    BalasPadam
  8. Menarik dua2 ni... Bgus utk yg de mslh tdo dan tingkatkan metabolisme bdn dgn pengambilan kurma

    BalasPadam
  9. Rasa mcm nak dapatkan yg kurma rose tu je..

    BalasPadam
  10. Bagus ada produk utk kita yg susah nak tidur mlm, elok amalkan utk kesihatan

    BalasPadam
  11. Wah boleh bantu untuk kurangkan tekanan ya Bonde.. bagus nie.. 😍

    BalasPadam
  12. Wah Kitsui ada product baru Rilax Nite dan Kurma Rose, nanti sis nak carikan Kurma Rose tu.

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.