3 Mainan Yang Popular Dekat Shopee Sale 8.8

Assalamualaikum dan Selamat Malam, mulai tengah malam ini akan berlansung Shopee Sale 8.8 Bonde rekemen anda beli mainan ini jika anda ada bela kucing dirumah... Musim PKPD macam sekarang ni banyak masa dirumah, layan kucing main dengan toys, kalau main Toys yang sama pun kucing anda akan jadi boring ... jadi belikan yang lain-lain, janji kucing kita nak main dan suka.




3 Mainan  Yang Popular Dekat Shopee Sale 8.8

1. Cat Tower Ball Track 4 Layer Spinning Toy

Klik : https://shp.ee/m8b83jb

😻Cat Tower Ball Track 4 Layer Spinning Toy

😻colourfull ball

Belikan toys br utk Naruto! Dekat ##shopeemy tak tido malamlah dia main nih ##cats ##catstory ##catsvideo ##catsoftiktok ##catnip ##catlover

2. Cactus Dancing

Klik link https://shp.ee/tpsqk63

😻Ada 120 lagu

😻Boleh tiru suara

😻Guna bateri

 

Belikan naruto ##cactustoy 🌵🌵mula-mula dia macam pelik lepas tu mcm dah suka pulak tgk cactus joget2 ##racunintiktok ##shopee ##cactusdanceviral

3. Octopus Purple

Klik link : https://shp.ee/yuv9qbj 


Octopus toy cute chain toys for kids bathroom toys kids baby bath toy Octopus Swimming Children's Toys Chain Clockwork Bathroom Baby Toys

Toys untuk Naruto again...! Octopus Purple ##racunshopee ##racuntiktok ##catlover ##cattoys ##octopus ##octopustoys ##toys ##sahabatmakkuntum


Kucing Bonde memang suka main mainan yang bergerak jadi mainan diatas memang dia suka sangat, mainan ni juga boleh beli untuk anak anda. tapi disebabkan tak ada anak kecil dirumah Bonde jandikan ia permainan kucing hehehe.

Kalau anda berminat nak beli mainan diatas, klik sahaja pada link yang telah disediakan.  





 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

2 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.