Frame Kanvas Dari Printcious Untuk Deco-Deco Hias Rumah Masa Lockdown 3.0

Assalamualaikum dan Selamat Malam, Hari tu Bonde ada update tentang Printsciouskan! Kalau anda semua tertinggal berkenaan entri tersebut anda boleh baca di sini Deco Rumah Menggunakan Kanvas Dari Printcious.ComPesanan Bonde sudah diterima minggu lepas.  Kebetulan PKP Penuh bermula dari 1 Jun hingga 14  Jun  2021 (dua minggu) kiranya Bonde ada masa yang lama duduk dirumah, jadi masa yang sesuai untuk mula mendeco rumah.

Frame Kanvas Dari Printcious Untuk Deco-Deco Hias Rumah Masa Lockdown 3.0


Frame Kanvas Pilihan Bonde

Taraaa inilah frame kanvas pilihan Bonde yang dipesan di Printcious. Cantik tak kanvas pilihan Bonde?  Bonde suka design yang simple-simple tapi nampak menarik. 


Kanvas pilihan Bonde ialah : bersaiz  20cm x 20cm / 8 "x 8" dan  Ketebalan: 1cm / 0.39 "


Kanvas Printcious Mudah Dibersihkan


Membersihkan kanvas adalah salah satu cara untuk mengekalkan penampilan dan panjang umurnya yang menarik. Dengan permukaan licin dan tahan debu, kanvas printcious menjadikan tugas rumah lebih mudah untuk anda semua. Tidak ketinggalan, kualiti kain yang unggul menahan daya yang diberikan semasa proses pembersihan dan mengekalkan dimensinya untuk jarak jauh.


Cetakan Berkualiti Yang Luar Biasa


Karya seni yang anda mahukan dicetak dengan teliti dengan dakwat bertingkat untuk menggambarkan setiap perincian yang baik. Dari lukisan klasik, karya digital, hingga fotografi, anda akan melihat karya seni yang jelas.



Mudah Digantung


Pemasangan hiasan dinding dibuat mudah dengan ciri siap digantung. 


Setiap kanvas dilengkapi dengan gelung logam yang boleh anda gunakan untuk menggantungnya di mana sahaja anda mahu.


Kalau tak nak gantung boleh juga deco-deco atau letak seperti dalam gambar dibawah :



Sekarang jika anda buat pesanan RM 80 keatas, anda akan dapat potongan 55 % dan percuma perhantaran. sangat berbaloi tau, musim-musim covid ni printcious dan mudahkan kerja-kerja anda tak perlu keluar rumah dah!

Jika anda berminat nak buat atau nak beli Kanvas ni bolehlah klik link dibawah 

Kanvas  :


Untuk tempahan Hadiah Korporat :



~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

17 PEMBERI ULASAN

  1. Serius ctk art tu..saya dlu buat gmbr size 4r mmg ctk klu buat dkt printious ni

    BalasPadam
  2. cantik bonde..yang penting senang nak dicuci kan

    BalasPadam
  3. cantik..bonde sama style macam saya suka yang simple2 tapi nampak menarik.

    BalasPadam
  4. Nampak sangat memang Bonde peminat setia Printcious ya. Indeed menarik juga pilihan kain kanvas bertulisan jawi tu. Bella pun suka. Sekarang 55% diskaun banyak tu! Sangat jimat!

    BalasPadam
  5. Cantik design kaligrafi tu...

    BalasPadam
  6. Cantiknya bonde... Nk order jugak la... Sbb mcm murah ja bila buat pesanan rm80 ke ats dia punya offer55% tu kan

    BalasPadam
  7. nicenya canvas yg bonde create kat Printcious.

    BalasPadam
  8. Zaza pun dlm proses nk reno bilik nanti..pastu baru lah blh cari deco utk dinding..kot nk order canvas blh order sini

    BalasPadam
  9. cantik kanvas ni bonde..tgh plan nak bagi mak something ni..ni pun ok jugak..ok thanks sharing..tak sabar nak send kat mak

    BalasPadam
  10. cantiknya deco dgn tulisan khat mcm nie..

    BalasPadam
  11. Cantik, rupanya dr printcious ye

    BalasPadam
  12. Lawanya frame kanvas ni bonde. Kemas je buatannya..terbaik!

    BalasPadam
  13. I also like to order gifts from them, service memang bagus

    BalasPadam
  14. Pernah buat dekat printcious ni mmg best sbb customize design pon boleh

    BalasPadam
  15. cantik la.. printcious dah de khat cmni.. nnti boleh order tuk rumah baru

    BalasPadam
  16. Syu pun suka order printcious. Tiap kali besday anak, syu tempah square canvas je. Tak pening nak mikir hadiah kat anak

    BalasPadam
  17. cantik sangat!!! kalau nk beri hadiah special elok buat macam ni. special gitu

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.