Deco Rumah Menggunakan Kanvas Dari Printcious.com

Assalamualaikum dan Selamat Petang, Salam 8 Syawal 1442H buat pembaca semua.  Disebabkan masih dalam musim PKP dan Bekerja dari rumah,  Banyaklah masa Bonde ada untuk mengemas rumah dan tambah deco-deco untuk rumah mood raya dirumah sahaja tahun ini, Tiada ziarah menziarahi raya tahun ini.  Dari duduk sahaja melayan drama dekat televisyen Bonde pun boring juga lama-lama.  Jadi Bonde pun klik Laman web https://www.printcious.com/ tengok apa yang patut. Sebelum ini Bonde pernah buat beberapa hadiah dan decoration seramik dan canvas dekat laman web printcious ini.  Bonde sangat berpuas hati dengan hasil yang diterima dari tempahan yang telah dibuat di printcious.

Deco Rumah Menggunakan Kanvas Dari Printcious.com




Untuk pengetahuan anda ada banyak reka bentuk dan jenis rekaan kita boleh hasilkan sendiri dengan mudah di printcious seperti :

  1.  T-shirts
  2.  mugs
  3.  cushions (pernah buat)
  4.  phone cases
  5.  ceramic tiles (pernah buat)
  6.  puzzles
  7.  mousepads
  8.  mini tees
  9.  baby rompers
  10.  coasters
  11.  button badges
  12.  caps
  13.  canvas (pernah buat)
  14.  bags tote (pernah buat)
  15.  keychains
  16.  apron
  17.  pvccards
  18.  luggages tags
  19.  magnets


Frame Kanvas Menjadi Pilihan

Baiklah untuk deco-deco rumah kali ini, Bonde nak hiaskan dinding rumah dengan ayat suci al-quran dengan mengunakan frame kanvas yang dibuat dari tulisan khat nampak lebih menarik dan mempunyai aura positif, moga bila ternampak frame kanvas tersebut... bibir turut membacanya kalimah yang tertera.

Sebenarnya tak perlu susah-suah untuk membuat dan mereka bentuk di printcious.com semua tool dalam web tersebuat sangat mudah dan digunakan.  Bonde akan buat rekabentuk kanvas yang mudah, ringkas dan nampak menarik.




Info Printcious Mengenai Kanvas

Tingkatkan tenaga di bilik anda dengan hiasan kanvas khusus untuk memenuhi setiap sudut ruang peribadi dan tempat kerja. Benamkan diri anda di tempat yang dikelilingi oleh gambar orang tersayang, kenangan hebat dan cita rasa seni anda yang unik.


Cetak karya seni pilihan atau ubahsuai dengan gambar peribadi anda di kanvas berkualiti tinggi kami. Dipasang pada bingkai kayu ringan, kanvas kami siap digantung tetapi tahan lama untuk menahan keadaan tertentu. Ketepatan warna yang hebat membolehkan anda melihat nada sebenar seperti yang anda bayangkan.


Saiz yang ada:
- 20cm x 20cm / 8 "x 8"
- 30cm x 30cm / 12 "x 12"
- 40cm x 40cm / 16 "x 16"
- 45cm x 45cm / 17.7 "x 17.7"

Ketebalan: 1cm / 0.39 "

Rangka Berkualiti Tinggi Tahan Lama


Kanvas Printcious dipasang dengan teliti. Batang kayu dilekatkan rapat untuk membuat ikatan yang kukuh untuk bingkai. 

Kanvas Printcious Mudah dibersihkan


Membersihkan kanvas adalah salah satu cara untuk mengekalkan penampilan dan panjang umurnya yang menarik. Dengan permukaan licin dan tahan debu, kanvas printcious menjadikan tugas rumah lebih mudah untuk anda semua. Tidak ketinggalan, kualiti kain yang unggul menahan daya yang diberikan semasa proses pembersihan dan mengekalkan dimensinya untuk jarak jauh.


Cetakan Berkualiti yang Luar Biasa


Karya seni yang anda mahukan dicetak dengan teliti dengan dakwat bertingkat untuk menggambarkan setiap perincian yang baik. Dari lukisan klasik, karya digital, hingga fotografi, anda akan melihat karya seni yang jelas.

Mudah Digantung


Pemasangan hiasan dinding dibuat mudah dengan ciri siap digantung. Setiap kanvas dilengkapi dengan gelung logam yang boleh anda gunakan untuk menggantungnya di mana sahaja anda mahu. 

Cara-cara Nak Reka Design Kanvas

- pilih design kanvas yang anda kehendaki (landskap/potret)
- pilih saiz yang anda kehendaki
- add photo yang sedia ada dalam destok
- add to chart




Sekarang jika anda buat pesanan RM 80 keatas, anda akan dapat potongan 55 % dan percuma perhantaran. sangat berbaloi tau, musim-musim covid ni printcious dan mudahkan kerja-kerja anda tak perlu keluar rumah dah!

Jika anda berminat nak buat atau nak beli Kanvas ni bolehlah klik link dibawah 

Kanvas  :


Untuk tempahan Hadiah Korporat :


Empat Langkah Mudah Beli Kanvas Di Printcious

1- Pilih Kanvas dan reka design yang anda suka seterusnya save setiap apa yang anda edit dan save

2- Selesai dan berpuas hati dengan hasil anda boleh buat pembayaran

3- Buat pembayaran 

4- Tunggu Printcious.com buat penghantaran anda sampai dirumah

Tak sabar tunggu tempahan Bonde sampai, nanti Bonde akan kongsikan dengan anda semua hasil design yang telah Bonde buat yea. Sehingga jumpa lagi dilain entri.



 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

11 PEMBERI ULASAN

  1. Memang cantik canvas kalau order kt printcious nie.. saya pun pernah buat canvas islamik kat sini..

    BalasPadam
  2. lamanye tak menyinggah di printcious.. mesti byk dh bende baru..

    BalasPadam
  3. Memang best beli dekat printcious ni.. Boleh reka sendiri design kita nak. Banyak pilihan.. Nad pernh buat banyal, tshirt dengan gmbr canvas dekat sini

    BalasPadam
  4. cik en baru buat canvas tpi buat gambar family

    BalasPadam
  5. Marsha pun ada order kanvas dengan printcious ni. Memang kualiti dia best

    BalasPadam
  6. Nak singgag la...mesti byk benda menarik

    BalasPadam
  7. Nanti boleh order..pernah bt tshirt jgk kt sini..kualiti kain dia best

    BalasPadam
  8. I like Printcious products too, their service memang bagus dan delivery cepat.

    BalasPadam
  9. makin lawa barang2 di printcious. bolehla order, lama dah tak singgah website ni

    BalasPadam
  10. Lama dh tak beli kt printcious..

    BalasPadam
  11. Wow... Offer tu merecik.. Boleh order gak nih nanti...

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.