Cosmoderm Perfect Balanced Produk Terbaru Dari Cosmoderm

Cosmoderm Perfect Balanced  Produk Terbaru Dari Cosmoderm Assalamualaikum Dan Selamat Malam, Hai semua reader.. Baru-baru ini Cosmoderm telah melancarkan Produk terbaharu Cosmoderm Perfect Balanced secara virtual.  Cosmoderm Perfect Balanced didatangkan dalam Kota Pink yang sangat menarik sekali, Sebelum ini Bonde menggunakan produk Tea Tree Oil Range anda boleh baca disini.  Produk Cosmoderm memang sangat sesuai dengan kulit Bonde.  Bila keluar produk terbaharu teruja sekali nak mencubanya.


Cosmoderm Perfect Balanced  Produk Terbaru Dari Cosmoderm



Set Cosmoderm Perfect Balanced

Dalam kotak pink ini ada Set Cosmoderm Perfect Balanced, empat produk iaitu Foaming Cleanser, Toning Lation, Soothing WOW Cream dan Sun Milk SPF25PA++.


Bahan utama yang terdapat dalam produk ini adalah Prebiotic dan Calamine.

Prebiotic - adalah sejenis bakteria baik yang membantu menyeimbangkan mikrobioma kulit untuk mengelakkan kemerahan dan meningkatkan kecerahan kulit.

Calamine - Ramuan yang terkenal kerana khasiatnya yang baik untuk mengurangkan kerengsaan kulit dan kegatalan. Ia juga mengurangkan minyak dan kemerahan pada kulit.

Kadang-kadang, rutin ringkas dan merah jambu adalah apa yang anda perlukan untuk kulit yang sihat dan cantik.

Langkah 1:

Foaming Cleanser


Picitkan Foaming Cleanser di  hujung jari anda dan sapu di seluruh kulit wajah, bilas dengan air bersih. Gunakan Foamming Cleanser  dua kali sehari untuk mengekalkan kulit anda segar 

Langkah 2: 

Toning Lotion


Toner Seimbang Sempurna. Tuangkan amaun secukupnya di tangan dan dap dap pada kulit anda. "Ingat goncang botol sebelum anda menggunakannya." 

Langkah 3: 

Soothing WOW Cream


KRIM WOW Seimbang Sempurna. Picit sebesar saiz kacang di tangan dan sapu rata pada kulit wajah.

Langkah 4: 

Sun Milk with SPF25 PA+++


Sun Milk  Seimbang Sempurna SPF25PA ++. Kemasan sempurna sebelum menggunakan alat solekan yang lain seperti faundation dan bedak compaq

Cara Menggunakan Cosmoderm Perfect Balanced


Produk Cosmoderm  Perfect Balanced untuk produk 1 , 2 dan 4 pada waktu siang dan 1, 2 dan 3 pada waktu malam.

Harga Setiap Satu Cosmoderm Perfect Balanced


1.Foaming Cleanser-RM19.90

2.Toning Lotion-RM45.90

3.Soothing WOW Cream-RM65.00

4.Sun Milk with SPF25 PA+++ – RM60.00.

Video Unboxing Cosmoderm Perfect Balanced



Bagi anda yang berminat untuk mencuba set produk Cosmoderm Perfect Balanced ini boleh terus membuat pembelian di Watson, Guardian dan atau secara online di https://www.cosmoderm.com.my dan Shopee Cosmoderm

Facebook :

Instagram :

 ~ Bonde Senyum Riang ~ 

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

5 PEMBERI ULASAN

  1. Best.. Lain dr yg lain ada Prebiotic dan calamine

    BalasPadam
  2. I like their new packaging and can't wait to try out this new range.

    BalasPadam
  3. bestnya perfect balance..sesuai utk kulit sensitif ni

    BalasPadam
  4. Cantik betul warna bekasnya tu. Suka.

    BalasPadam
  5. dah try. suka cleanser Cosmoderm ni. tak keringkan wajah :)

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.