Beli Produk Cosmoderm Tea Tree Oil Range Semasa Promosi 10.10 Di Shopee

Beli Produk Cosmoderm Tea Tree Oil Range Semasa Promosi 10.10 Di Shopee Assalamualaikum Dan Selamat Sejahtera Hai reader semua, Sempena jualan Shopee 10.10 yang lalu, Bonde telah info di wall FB berkaitan promosi yang berlangsung sempena jualan 10.10 produk Cosmoderm, rugilah pada anda yang tak alert apa yang Bonde kongsikan hari tu, seronok tau membeli semasa promosi 11.11 dan bila tonton live di shopee dapat lagi hadiah menarik tau.

Beli Produk Cosmoderm Tea Tree Oil Range Semasa Promosi 10.10 Di Shopee



Bonde telah membuat keputusan untuk membeli Rangkaian Cosmoderm Tea Tree Oil Range sempena promosi 10.10 yang lalu.

Kenapa Bonde memilih Rangkaian Cosmoderm Tea Tree Oil Range?

Kerana Rangkaian Cosmoderm Tea Tree Oil Range mempunyai formulasi unik yang menyeimbangkan sifat penyembuhan dan mengandungi Vitamin E. 

Ia berkesan untuk mengatasi jerawat, bau badan, yang terdedah kepada sinaran matahari dan pada masa yang sama tetap lembut untuk kulit. 

Rangkaian ini dirumus khas untuk anda yang mempunyai kulit berminyak dan berjerawat.

Atasi Masalah Jerawat Dengan 3 Langkah Mudah

Bagaimana nak rawat jerawat dengan langkah mudah? ikuti langkah-langkah dibawah.

              


Langkah 1: Tea Tree Oil Facial Cleanser


Ia menghilangkan minyak dan membersih liang pori dan mengawal kegatalan kulit untuk merawat jerawat
                        
             

Langkah 2: Tea Tree Oil Purifying Mask


Biarkan selama sekurang-kurangnya 15-20 minit. Ia membantu menyerap lebihan minyak, mengeringkan jerawat dan liang pori.


Langkah 3: Tea Tree Oil Anti-Blemish Gel

Dengan ekstrak berasaskan tumbuhan yang membantu mengurangkan jerawat, bintik hitam dan whitehead.

Dua jenis gel anti-cela. Untuk kegunaan hanya pada jerawat selepas menggunakan Toner.



• Tea Tree Oil Anti Blemish Gentle:


Mengecutkan jerawat, menghilangkan bintik hitam & whitehead dalam masa 4-5 hari untuk kulit berminyak

Sesuai untuk kulit sensitif dan berjerawat


• Tea Tree Oil Anti Blemish X-Press:


Mengecutkan jerawat, menghilangkan bintik hitam & whitehead dalam masa 3-4 hari

Tidak sesuai untuk kulit sensitif

Produk lain yang Anda boleh dapati dari Cosmoderm Tea Tree Oil adalah: -

                 

1. Tea Tree Oil Clarifying Toning Lotion (RM20.90)


Membantu merawat jerawat, membuang bakteria dan minyak berlebihan. Kegunaan untuk menyegarkan kulit apabila terdapat minyak yang berlebihan pada kulit.

            

2.Tea Tree Oil Day & Night Moisturiser (RM19.90)


2 in 1 primer pelembap untuk kulit berminyak dan kombinasi. Pelembap berasaskan air membantu melindungi kulit daripada sinar UVA & UVB yang boleh merosakkan sel kulit.

        

3. Tea Tree Oil | Oil Control Serum (RM34.90)


Serum berasaskan gel dengan ekstrak buah untuk mengawal lebihan minyak. Juga membantu memhaluskan pori-pori untuk mengurangkan jerawat, blackheads dan whiteheads 


4. Tea Tree Oil Shower Gel (RM17.90)


Ia memberikan kesegaran yang luar biasa untuk bau badan dan jerawat badan. Ia memberikan pembersihan lembut pada kulit menjadikan kulit segar licin tanpa rasa melekit dan anti bakteria yang sesuai untuk semua orang.

5. Tea Tree Oil Magic Body Lotion (RM22.90)


Ia adalah bahan natural remedy yang cepat untuk bau badan, jerawat badan dan sinaran matahari dengan memberikan kelegaan sejuk pada kerengsaan dan ketidakselesaan kulit. TTO Magic Body Lotion membantu mengurangkan ruam, jangkitan kulat dan bakteria. Ia berfungsi sebagai penghalau nyamuk dan kutu tidur. Sesuai untuk semua orang dan setiap peringkat usia.

Nak beli kat mana? 

Anda boleh dapatkan semua produk ini dari farmasi seperti Watsons, Guardian, Aeon Wellness dan farmasi yang berhampiran anda.  

Atau di laman web - www.cosmoderm.com.my

Atau di Apps Shopee,  Cosmoderm Offical Store - https://shopee.com.my/cosmoderm .

Harga bermula dari RM13.90 – RM34.90



Jangan sedih kerana anda terlepas promosi kali ini, 10.10 dan 11.11 anda sedia untuk promosi akan datang tak lama lagi pada 12.12 bolehlah masuk list produk cosmoderm yang anda nak beli ke troli siap-siap he he he.

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

10 PEMBERI ULASAN

  1. saya pakai produk ni dah 4 tahun, memang best. Produk jeragat dia pun ok jugak. so far puas hati dengan cosmoderm

    BalasPadam
  2. amboi complete range produk tea tree ni bonda. orang kalau kulit berminyak memang sesuai sgt pakai tea tree ni. byk kan dpt feedback mcm ni

    BalasPadam
  3. Belum pernah cuba lagi mana-mana produk dari Cosmoderm. Banyak review kata best pakai.

    BalasPadam
  4. Tak pernah lagi cuba produk cosmoderm.
    pernah dapat gift produk ni,
    tapi pass kat anak buah kebetulan dia ada masalah pimple.
    nextime nak try yang gentle pimple and blackheads tu kot2 berjaya hilangkan blackheads kan.

    BalasPadam
  5. Dni suka showergel tu. Best 😁

    BalasPadam
  6. x test lg.. tp pernah dgr bgus produk ini

    BalasPadam
  7. I read many good reviews about this range of skincare, will check out coz i started to have a bit of acne.

    BalasPadam
  8. Best sgt. Ena siap borong body wash tu 11.11 kt shopee murah gilerr.

    BalasPadam
  9. Pencuci muka dia best pakai. Rasa bersih je muka lepas tu.

    BalasPadam
  10. Dulu skin CCL berminyak , berjerawat . Try apply set cosmodern tea tree ni memang bagus .

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.