Promosi Baju Viral Sabella Jan Best Deals Telah Tiba

Promosi Baju Viral Sabella Jan Best Deals Telah Tiba  Assalamualaikum dan Selamat Petang semua, Hai Reader semua Bonde nak kongsikan berita baik ini dengan anda semua.  Semua dah tahukan, viral mengenai baju Sabella tanpa gosok! melaung-laung iklan Sabella ni di TV dan radio, kalau anda tak pernah dengar dan nampak tak mengapa, Bonde kongsikan disini info promosi yang sedang berlansung... Baju ni memang Bonde sendiri adalah pengguna tegar.  Mula-mula beli sepasang untuk cuba lepas tu terus beli berpasang-pasang.  Sebab sangat selesa pakai baju Sabella nih!

Promosi Baju Viral Sabella Jan Best Deals Telah Tiba 

Material Kain Sabella


- Material moss crepe bersifat jatuh dan berat dan tidak jarang 

Cara Pemilihan Saiz Yang Tepat Untuk anda


Digalakkan untuk ambil satu saiz lebih kecil daripada baju biasa digunakan untuk nampak cantik terletak kerana moss crepe ni sifat dia memeri.

Untuk design yang  menggunakan moss crepe di reka khas tidak mengikut tubuh.

Ada yang tercari-cari baju kurung tak payah gosok? design pula semua up to date? Harga mampu milik. Haa.. dekat sini tempat yang betul untuk anda cuci mata sambil membeli belah Hanya dengan #RM25 sahaja untuk anda semua boleh miliki koleksi baju #TanpaGosok keluaran Sabella!!!

Haaa..best kan??

Jadi apa tunggu lagi jom lerrr kita shopping bersama😆



🔶MARIA SUIT 🔶
🔥 Sempena JAN BEST DEALS: RM99/2psg
(JIMAT RM20‼️)😱
📌Tertakluk terma dan syarat
Bagi pembelian min 2 pasang dan keatas sahaja



🔶MAWADDAH SUIT🔶
🔥Harga PROMO: RM99/psg
🔥Sempena JAN BEST DEALS : RM89/psg*
JIMAT RM110‼️+ PERCUMA KHIMAR‼️
📌Tertakluk terma dan syarat
Bagi pembelian min 2 pasang dan keatas sahaja



🔶ESTELLA KURUNG🔶
🔥Harga PROMO: RM59/psg
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM99/2psg*(JIMAT RM159‼️)😱
📌Tertakluk terma dan syarat
Bagi pembelian min 2 pasang dan keatas sahaja




🔶LUNA BLOUSE🔶
🔥Promo : RM69/HELAI
🔥Sempena JAN BEST DEALS:
RM39/HELAI* (Jimat RM60‼️)😱
Harga combo bagi pembelian 2 helai keatas
📌add postage mengikut rate terkini



🔶FREESIA SUIT🔶
🔥Harga PROMO: RM89/psg
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM69/psg*
(JIMAT RM130‼️)😱
Harga combo bagi pembelian 2 helai keatas
📌add postage mengikut rate terkini



🔶STELLA KURUNG🔶
🔥Harga Promo: RM79/PSG
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM59/PSG* (Jimat sehingga RM100!‼️)😱
Harga combo bagi pembelian 2 helai keatas
📌add postage mengikut rate terkini



🔶ISABELLA JUBAH🔶
🔥Harga Promo: Rm89/helai
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM59.50/helai*
(JIMAT SEHINGGA RM140!‼️)😱
Harga combo bagi pembelian 2 helai keatas
📌add postage mengikut rate terkini



🔶BASIC SKIRT🔶
🔥Harga Promo: Rm9/helai
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM99/4helai*
(JIMAT SEHINGGA RM297!‼️)😱
Harga combo bagi pembelian 4 helai keatas
📌add postage mengikut rate terkini



🔶KESUMA KURUNG RAYA🔶
[MOM]
🔥Harga Promo: Rm79/psg
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM59/psg*
(JIMAT SEHINGGA RM100!‼️)😱

[KIDS]
🔥Harga Promo: Rm69/psg
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM49/psg*
(JIMAT SEHINGGA RM50!‼️)😱
Harga combo bagi pembelian 2 helai keatas
📌add postage mengikut rate terkini



🔶KURUNG KEDAH RAYA🔶
[MOM]
🔥Harga Promo: Rm79/psg
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM59/psg*
(JIMAT SEHINGGA RM100!‼️)😱


[KIDS]
🔥Harga Promo: Rm69/psg
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM49/psg*
(JIMAT SEHINGGA RM50!‼️)😱
Harga combo bagi pembelian 2 helai keatas
📌add postage mengikut rate terkini


🔶LAURINE KURUNG RAYA🔶
[MOM]
🔥Harga Promo: Rm79/psg
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM69/psg*
(JIMAT SEHINGGA RM90!‼️)😱

[KIDS]
🔥Harga Promo: Rm69/psg
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM59/psg*
(JIMAT SEHINGGA RM40!‼️)😱
Harga combo bagi pembelian 2 helai keatas
📌add postage mengikut rate terkini



🔶MARYAM RAYA🔶
[MOM]
🔥Harga Promo: Rm79/psg
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM69/psg*
(JIMAT SEHINGGA RM130!‼️)😱

[KIDS]
🔥Harga Promo: Rm69/psg
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM49/psg*
(JIMAT SEHINGGA RM50!‼️)😱
Harga combo bagi pembelian 2 helai keatas
📌add postage mengikut rate terkini




🔶QUEENY RAYA🔶
[MOM]
🔥Harga Promo: Rm79/psg
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM69/psg*
(JIMAT SEHINGGA RM90!‼️)😱


[KIDS]
🔥Harga Promo: Rm69/psg
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM59/psg*
(JIMAT SEHINGGA RM40!‼️)😱
Harga combo bagi pembelian 2 helai keatas
📌add postage mengikut rate terkini



🔶QUINN KURUNG RAYA🔶
🔥Sempena JAN BEST DEALS: RM79/psg + FREE POSTAGE
(JIMAT SEHINGGA RM80!‼️)😱
Bagi pembelian 2 psg keatas


Cantik-cantik dan menawankan semua design diatas, Jangan tunggu lama- lama, Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽


“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

1 PEMBERI ULASAN

  1. Murah nya harga dia bonde. Ada rezeki lebih nanti nak beli lah juga.

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.