Whitekish Magic Charcoal Membantu Mencantikkan Gigi dan Mengatasi Masalah Gigi Kuning

Whitekish Magic Charcoal Membantu Mencantikkan Gigi dan Mengatasi Masalah Gigi Kuning Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera, Hai reader semua, Bonde nak perkenalkan dengan anda semua satu produk yang telah Bonde cuba sendiri untuk mencantikkan gigi dan mengatasi masalah gigi kuning.



Whitekish Magic Charcoal Membantu Mencantikkan Gigi dan Mengatasi Masalah Gigi Kuning 

Memandangkan usia sudah 40 an, kesihatan gigi adalah keutamaan bagi Bonde, Paling tak suka kalau gigi sakit. Masa gigi sakit, rasa nak marah sahaja. Jadi Bonde ambil penting masalah berkaitan gigi, kalau boleh tak mahu hidapi sakit gigi.

Whitekish Magic Charcoal Adalah :

Diperbuat dari 100% bahan semulajadi iaitu arang aktif (activated charcoal) dari tempurung kelapa (coconut shell) yang dibakar mengikut piawaian makmal.

Whitekish Magic Charcoal tidak mempunyai bahan penghakis (peroxide) yang boleh merosakkan gigi.




Satu bekas Whitekish Magic Charcoal 10gm tahan lebih kurang 1 bulan.

Diluluskan oleh KKM. Rujukan : NOT200700100K.

Ianya Buatan Malaysia

Di keluarkan oleh Mazinesor Resources (RKay Empire HQ)

Menggunakan teknologi daripada Jepun, tiada rasa arang / charcoal rasa plain sahaja

Dengan penggunaan yang betul dan tepat, Kesannya boleh nampak pada gigi seawal seminggu.

Cara Penggunaan Whitekish Magic Charcoal Yang Betul Dan Tepat


1. Minggu pertama guna 2 kali sehari selama seminggu.

2. Minggu kedua 2 kali seminggu.

3. Guna berus uang diberi atau mana-mana berus gigi yang lembur dan halus sahaja. Gosok dengan pelahan dan jangan gosok secara kasar.

4. Senyuman yang menawan tanpa ada lagi masalah karang gigi, mulut berbau dan gigi kuning.



Harga Whitekish Magic Charcoal  :

West Malaysia - RM89.90

East Malaysia - RM99.90


Cara Penyimpanan Whitekish Magic Charcoal :


Setelelah dibuka hendaklah di simpan pada suhu bilik. Tutup selepas gunakan.



Whitekish Magic Charcoal Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti berikut :

  • Gigi kuning (suka minum coffee/teh)
  • Gigi Berkarang (Kuat merokok)
  • Masalah mulut berbau

Fungsi Whitekish Magic Charcoal adalah untuk :

  • Membersihkan gigi
  • Merawat karang gigi
  • Membunuh bakteria yang menyebabkan mulut berbau
  • Meneutralkan tahap pH dalam mulut dan menyegarkan mulut
  • Membantu meredakan gusi bengkak dan berdarah

Pengalaman Bonde menggunakan Whitekish Magic Charcoal 

Bagi Bonde, menggunakan White sangatlah seronok kerana sekali penggunaan sudah nampak perubahan, anda boleh tengok gambar sebelum dan selepas seperti dibawah.





Jika anda berminat dengan Whitekish Magic Charcoal, nak cuba atau nak dapatkan Whitekish Magic Charcoal  untuk orang tersayang bolehlah... 

Call/SMS/Whatsapp  0178898878

 atau boleh ke laman web 

Whitekish Magic Charcoal : whitekish.com


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

15 PEMBERI ULASAN

  1. wah bagus Whitekish Magic Charcoal ni.tgk fungsi yg dpt mencatikkan gigi dan memutihkan gigi..yela kalo yg penggemas kopi tu gigi akan mudah kuning..tq share info

    BalasPadam
  2. Memang best pakai kan . Dia salah satu charcoal jugak . Fungsi memutihkan gigi .

    BalasPadam
  3. memang nampak perbezaan sebelum dan selepas guna, lepas ni senyum pun rasa lebih berkeyakinan gitu

    BalasPadam
  4. belum pernah lagi dengar tentang whitekish magic charcoal ni. boleh lah try

    BalasPadam
  5. Nak juga lah produk mencantikkan gigi ni hehehe kita memang cari sekarang ni produk ni hurmmmm bagus boleh putih gigi..

    BalasPadam
  6. Baru tahu steps pakai arang ni macam mana. Kalau kerap sangat boleh luka gusi sebab arang tu kasar.

    BalasPadam
  7. Nampak bagus sangatlah.. ramai kata berkesan dengan sekali guna je kann.. ingat nak cuba gak laa, ye laa Lin kan suka minum kopi.. GG tu berapa nak putih..

    BalasPadam
  8. Selalu baca arang boleh putih kan Gigi. Ingat mitos jer rupanya memang berkesan. Putih dah Gigi bonde

    BalasPadam
  9. I have seen a lot raves about Whitekish Magic Charcoal. macam best and good for whiten teeth yay

    BalasPadam
  10. Bagus produk nie Bonda, arang tu memang dari dulu dah digunakan untuk putihkan gigi..

    BalasPadam
  11. Nampak perbezaan sebelum dan selepas. Paling penting, gigi jadi lebih putih berseri

    BalasPadam
  12. Nampak beza sebelum dan selepas. Plg penting gigi jadi lebih putih berseri-seei

    BalasPadam
  13. Wahh tengok ramai yang review so nampak menarik plak nak guna nk bg gigi putih menawan

    BalasPadam
  14. Bagus juga produk ni untuk gigi, i can see the difference after using it for 7 days

    BalasPadam
  15. tak pernah lagi guna charcoal untuk bersihkan gigi. first time dengar brand ni

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.