Promosi Baju Blouse Dan Jubah Murah Untuk Plus Size

Promosi Baju Blouse Murah Untuk Plus Size Assalamualaikum dan Selamat Petang, Hai reader semua... Bonde nak kongsikan dengan anda semua Promosi baju blouse murah untuk anda yang memakai saiz plus size.  Buat anda yang susah nak dapatkan baju-baju yang bersaiz besar anda bolehlah beli disini dengan harga yang murah dan sangat puas hati dengan kualitinya.


Promosi Baju Blouse Murah Untuk Plus Size

Blouse besar yang selesa untuk anda yang bersaiz comel.

Jangan risau, bila susah nak dapatkan baju size besar yang selesa dan mudah di pakai masa nak pergi kerja, pergi kenduri, pergi lepak atau nak pergi dating senang jer ada bermacam-macam fesyen yang meletop dan ‘up to date’. jangan cakap size besar tak boleh bergaya tau!

Jom cuci mate dekat Pluss Size Najmar.

Pastinya Selesa, best bergaye, comel dan ade banyak design yang best-best.

Untuk anda yang tertanya-tanya Material untuk blouse ini adalah jenis semi crepe. semi crepe sangat bagus kerana :

👉🏻mudah iron
👉🏻serap peluh
👉🏻Tak jarang
👉🏻lembut/flair
👉🏻tak panas
👉🏻Semi memeri
👉🏻tak melekat pd badan

Kenapa Plus Size Pilih Najmar

Nak Cantik Dan Kemas

SAIZ BESAR 48 ke 60 inci boleh pakai

Material kain SELESA

SIMPLE mudah bergerak

Trend terkini up to date style

Berat 85Kg-140Kg boleh pkai blouse ni

Blose Lina


Blouse Lulu


Blouse Thina


Blouse Wardeena


Ukuran Cutting Untuk Blouse 


48-50 untuk berat *85-95kg*
51-55 untuk berat *95-130kg*
56-60  untuk berat *130-145kg*

Harga Promosi Baju Blouse Najmar 


nak beli random, ya boleh random design!!

1 PCS - RM 59
2 PCS - RM 80
3 PCS - RM 100
4 PCS - RM 130
5 PCS - RM 150

Jika anda berminat dengan mana-mana design, anda bolehlah terus tekan whatsapp link ---> https://nakbkplusize.wasap.my/

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

3 PEMBERI ULASAN

  1. Orang Plus size dah tak perlu malu dah sekarang.. sebab banyak dah fesyen muslimah yang cantik sekarang kan..

    BalasPadam
  2. setuju dgn maria, nowadays org plus size tak sukar dah nak bergaya. byk jual pakaian yg menarik dan sesuai. sesuai di pakai bila-bila :)
    aida kalau ke jusco, akan beli baju scarlet yg plus size. tapi amik yg paling kecil la. longgar. labuh. selesa. and cantik!

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.