Jana Income Dengan iShareFans

Jana Income Dengan  iShareFans Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Hai reader semua... Ramai dah menabung di iShareFans termasuk Bonde sendiri telah menabung disitu, Bagi anda yang belum mendaftar dan nak tahu apakah yang dinamakan  iShareFans, teruslah membaca perkongsian ini.



Jana Income Dengan  iShareFans

Apa yang dinamakan iShareFans ?


iShareFans adalah laman dimana seseorang boleh menjana pendapatan dengan membuat task di laman social media seperti TikTok, Instagram, Youtube ataupun Facebook. Konsep dan Idea untuk website iShareFans adalah berdasarkan penjualan beli like, share, subscribe untuk laman social media.  Pembeli fans, subscribers ataupun like akan membeli dari laman iShareFans. 

Macam Mana Menjana Income Di iShareFans ?

Untuk membuat duit, anda boleh membuat task seperti like, follow ataupun subscribe untuk si pembeli.  Kalau anda buat task di laman social ini akan mendapat RM 1 untuk setiap task. 

Task maksima adalah 3 task sehari untuk akaun basic.  Task juga boleh dipilih terlebih dahulu mengikut kesukaan anda dengan klik visit.

Akaun basic adalah percuma. Kalau anda upgrade akaun (kena bayar), ini untuk mendapatkan lebih banyak task dan mendapat lebih banyak  RM dalam sehari.  Cashout adalah RM100

Tutorial Bagaimana untuk mengisi maklumat peribadi?

1) REGISTER :

klik link untuk register : http://m.isharefans.vip/home/register/?i=188862

1.Masukkan Nombor Telefon

2.Masukkan Code Verification Yg Diberi Code : 188862

3.Buat Password (perlu ingat)

4.Tekan ‘Register Now’

1) Klik ke [My] di sudut kanan bawah & pilih [Personal Information].

2) Selepas memilih [Personal information], kemudian pilih [Detailed Information] & isi nama penuh [Real name].

3) Setelah isi nama penuh [Real name], kembalikan semula. Kemudian pilih [Bank card], "Add bank card" & isi nama, akaun bank, nama bank & klik "Add it now".

4) Setelah isi "Add bank card", kembalikan semula. Kemudian pilih [Fund password], isi new money code, confirm password. Terakhir, klik pada "submit" dan anda sudah selesai.



CONTOH untuk mengisi maklumat peribadi:-


1) Detailed Information.

Nama sebenar (Real name).
•ZAIDALIFAH BINTI HUSSIN

2) Personal Information.

:white_check_mark: BANK KAD (Bank card).

Nama (Name).
• ZAIDALIFAH BINTI HUSSIN

Akaun bank (Bank account).
• 1234567891

Nama bank (Bank name).
• CIMB BANK BERHAD

:three: Fund Password.

Kod wang baru (New money code)
•123456

Sahkan kata laluan (Confirm password)
•123456

Note: Pastikan semua HURUF BESAR.

2) Isi Maklumat Anda :

Tekan "my"

:arrow_right:
Tekan "personal information " isi kesemua dengan betul

1)bank card

-nama (mesti isi huruf besar dan betul)
-bank account (isi biar betul)
-nama bank( isi huruf besar dan penuh)

2)detailed information

-real name (nama sama kepunyaan bank- huruf besar)

3)fund password (code bagi ingin withdrawal kemudian hari)


Silap isi chat dengan Customer Servise...

3) Jangan Lupa Buat Task Setiap Hari :

-buat task sehingga RM100

(terus upgrade lepas upgrade baru boleh withdrawal)

Kena upgrade vip baru boleh Withdrawal.. Lepas upgrade 20 hari buat task dapat RM100 baru boleh withdrawal



NAK JOIN LIKE - SHARE CUKUP PERLU 1 PEKARA.. iaitu KESABARAN :

Tunggu cukup RM100

Untuk anchor Ada limit.....100 user sahaja untuk 1 hari, Untuk anchor sahaja! Yang lain tidak ada limit...

Pastikan buat task ikut step yang ditetapkan oleh company

*Youtube* - subscribe dan like (jangan unsubscribe dan unlike selepas ss)

*Facebook* - like dan follow (jangan unlike dan unfollow selepas ss)

*Instagram* - like dan follow (jangan unlike dan unfollow selepas ss)

*Tiktok* - like dan follow (jangan unlike dan unfollow selepas ss)

Contoh Screenshot Instagram :

Like

Follow

Lepas dah Submit pic SS boleh semak dekat Completed


Ambik perhatian, Company iShareFans dah buat platforms untuk kita jana pendapatan bukan ambil kesempatan....buat task ikut arahan company beri, kalau kerap salah akaun anda akan diban nanti anda juga yang rugi.

4) Upgrade :


Upgrade ke ->  anchor -> Internet celebrity -> Star
Oscar -> Actor -> Super star

5) Withdrawal :


Revorits IT Solutions Sdn Bhd - Like Share.

Kaedah Pembayaran

:bank: Malayan Banking Berhad (Maybank).
:bank: CIMB Bank Berhad.
:bank: Public Bank Berhad.
:bank: RHB Bank Berhad.
:bank: Hong Leong Bank Berhad.
:bank: Ambank (M) Berhad.
:bank: United Overseas Bank (Malaysia) Berhad.
:bank: Affin Bank Berhad.
:bank: Bank Islam Malaysia Berhad.
:bank: Bank Simpanan Nasional.
:bank: Bank Muamalat Malaysia Berhad.
:bank: Alliance Bank Malaysia Berhad.
:bank: Agro Bank
:bank: Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad (Bank Rakyat)
:bank: Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited.
:bank: Oversea-Chinese Banking Corporation Limited

Withdrawal dalam masa 48 jam kalau tak masuk... boleh update dengan Customer Service, tapi biasa makan process minimum 3 hari

SIAPA YANG ADA MASALAH WITHDRAW , RECHARGE , MAU TUKAR PERSONAL INFORMATION BOLEH WASAP

Customer Service

ANDY 0142213147

Customer Service Operation Hours

*Monday - Friday*
9.00 a.m - 10.00 p.m

*Saturday*
10.00 a.m - 8.00 p.m

*Sunday & Public Holidays*
10.00 p.m - 6.00 p.m

Info Untuk Anda Yang Masih Ragu Dengan iShareFans

Aplikasi ni sebenarnya menyalurkan pangkalan data untuk kegunaan menaikan penilaian google dan syarikat seperti share

Pengguna FB / IG / Tiktok / Youtube mendapat imbuhan daripada melihat dari penonton (netizen).

Manakala google membuat duit dari pangkalan data yang diperolehi dari jumlah lawatan .

Google membuat duit peningkatan peningkatan pangkalan data dan pangkalan data yang digunakan untuk menaikan nilai dalam saham mereka

Dan sebab itu Suka Share boleh menghasilkan wang dengan mudah dan cepat. (Rancangan pemasaran yang padu dan strategi yang betul)

Hal ini sebenarnya adalah
Yang memerlukan IPO dalam bahasa saham digunakan INITIALS PUBLIC OFFERING * (SAHAM TERBITAN AWAM) *.

Ringkas kata, lagi banyak ahli lagi banyak keuntungan yang syarikat perolehi.dan keuntung syarikat disalurkan terus kepada para pemain (ANDA)

Cuma perbezaan dengan pasaran saham (bursa saham)

Anda akan mendapat imbuhan dari usaha anda dan tidak akan diberikan Sijil saham saham, kerana anda pemain bukan penyongsang ..

Aplikasi ini akan kekal lama selagi wujudnya Platform seperti Google / TikTok / FB / IG / Youtube

Permainan ini kita namakan Lowrisk-Longterm

Jom pakat promosi kepada orang ramai terutama
1)ahli keluarga
2)kawan-kawan

Dapat komisen daripada setiap kali mereka buat task...

((jangan sesekali kita membuat akaun like share palsu.. Jika ianya dapat dikesan, anda tidak dapat mengeluarkan duit))

-1 telefon 1 akaun like share dan 1 bank

Baca kesemua maklumat dalam page ini dari atas ke bawah dan fahamkan dengan mudah, moga dapat membantu anda mendaftar dengan senang dan membuat task, Selamat berjaya.


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

2 PEMBERI ULASAN

  1. Dah ramai yg join kan...
    sy pun join juga ... hujung bulan nie dah bole withrw

    BalasPadam
  2. wah... adakah hanya aida yg x join ni lagi?
    ramai jugak review perkara ni. just aida xde time nak berinternet lately hu hu hu hu...
    concentrate dgn keje. mlm dgn anak. tak sempat nak godek godek.

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.