JoyMix Hello Bong Menyejukkan Badan Setelah Seharian Berpuasa

JoyMix Hello Bong Menyejukkan Badan Setelah Seharian Berpuasa Assalamualaikum dan Selamat Malam semua, Selamat berpuasa semua, Kita telah sampai 10 malam terakhir Ramadhan, dengan ini Bonde nak kongsikan dengan anda semua sepanjang berpuasa tahun ini Bonde kekal aktif dan bertenaga dengan pengambilan suplement tambahan JoyMix Hello-Bong.  Cuaca setiap hari dibulan Ramadhan kali ni adalah panas, Alhamdulillah semasa berbuka puasa Bonde mulakan dengan pengambilan satu sachet Hello Bong dapat Meningkatkan vitamin C dan imuniti badan dan kekal bertenaga. Selalunya Bonde akan kepenatan, letih dan lesu selepas berbuka puasa.  Masa berbuka pula selalu minum terlalu banyak air.  Dengan pengambilan Hello-Bong segalanya telah berubah.  Bonde kekal aktif walau selepas berbuka puasa, Boleh solat berjemaah bersama keluarga.




JoyMix Hello Bong Menyejukkan Badan Setelah Seharian Berpuasa 

Bagi anda yang pertama kali mengenali JoyMix Hello Bong ini ianya berasal dari Pulau Jeju Korea, Sebab itulah bila dengan produk Korea mesti ramai yang teruja nak mencuba bukan? JoyMix Hello-Bong adalah formulasi unik yang dibuat dari jeruk Halla-Bong dan Curcuminoids dari ekstrak kunyit.  Halla-Bong adalah spesies oren tanpa biji khas yang ditanam terutamanya di Pulau Jeju di Korea. JoyMix Hello-Bong mempunyai jumlah Vitamin C yang tinggi dan sememangnya manis. JoyMix Hello-Bong menggabungkan khasiat Halla-Bong dengan khasiat kesihatan kunyit untuk mewujudkan minuman serbuk oren yang sejuk dan menyegarkan.

Bahan-bahan Yang terdapat Dalam JoyMix Hello Bong adalah formulasi daripada  :

Erythritol

Serbuk Orange

Serbuk Curcuma Longa

Estrak

Asid Askorbik

Faedah Yang Diperolehi Pengambilan JoyMix Hello-Bong

🍊dapat mengurangkan keletihan badan

🍊mengurangkan keradangan sendi

🍊menyejukan badan

🍊mempercepatkan proses pemulihan badan dari penyakit

🍊mencegah penyakit kronik

🍊menghilangkan nafas berbau



2 Cara Nak Makan JoyMix Hello Bong :

Mudah jer cara nak makan JoyMix Hello Bong ni. Ambil satu sachet koyakkan di bahagian atas


Masukkan serbuk JoyMix Hello Bong kedalam mulut dan kemam hingga ianya terlarut sendiri. Ingat! JoyMix Hello Bong Tak perlu bancuh didalam air. 






Apa rasa JoyMix Hello Bong Ni? Sedap atau Tidak? 

Rasa Oren sebenar.. Ya Sedap sekali! (setiap kali makan macam tak cukup satu he he he)

Berapa Harga Sekotak Joymix Hello Bong?

Baiklah untuk info anda, harga sekotak Joymix Hello Bong adalah RM75 sahaja. Dan terdapat sebanyak 30 sachet didalamnya.



3 Sebab Kenapa Bonde Amalkan JoyMix Hello Bong Pada Bulan Ramadhan 

1-dapat mengurangkan keletihan badan 

2-menyejukan badan 

3-menghilangkan nafas berbau 


Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan Produk JoyMix Hello Bong ini, bolehlah ke laman web dibawah : 

Dan kalau ingin dapatkan info lanjut dan testimonial produk bolehlah ke Media Sosial dibawah :

Facebook : joypremix

Instagram: joypremix


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

14 PEMBERI ULASAN

  1. Bestnya kan lepas bebuka consume joymix ni...boleh rasa kesegaran dia

    BalasPadam
  2. Boleh la beli.. senang nak minum dan rasa orange pulak. Memang elok diambil time bulan puasa ni

    BalasPadam
  3. saya suka packaging dia. comel dan menarik.

    BalasPadam
  4. sesuai untuk mak-mak mencantikkan luaran dan dalaman badan

    BalasPadam
  5. best tau makan joymix ni..rasa lebih bertenaga sepanjang puasa...

    BalasPadam
  6. senang je xpayah bancuh ye

    BalasPadam
  7. Macam kena je dengan keadaan cx skrg ni. Kena ambil vitmainC la untuk elak badan letih. Pastu sejuk sikit badan kan bila consume.

    BalasPadam
  8. Menariknye. Macam best je. Pacakgingnye comel je

    BalasPadam
  9. Wow bagus ada siap khasiat kunyit ye. Khasiat oren penuh vit c elok utk kuatkan imunisasi badan dan cantikkan kulit

    BalasPadam
  10. Mudah betul joymix ni ye tak perlu nak bancuh dengan air. Boleh beli nanti ni

    BalasPadam
  11. cantiklah packaging dia. senang nak bawak ke mana²...

    BalasPadam
  12. sesuai utk mak2 yg bz kat rumah dan memudahkan...nak try nantiiii

    BalasPadam
  13. Kemam macam tu je ye? Mudah nya nak consume...

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.