Data Internet Percuma 40 GB Dari YTL Foundation YES

Data Internet Percuma 40 GB Dari YTL Foundation YES Assalamualaikum Dan Selamat Malam, Alhamdulillah sangat Membantu Cik Fatin untuk kelas online dari rumah.  Terima kasih juga kepada Guru Kelas yang telah kongsikan info ini sejak awal PKP lagi di group whatsapp kelas Cik Fatin.  Cik Fatin telah mulakan kelas Online pada minggu pertama PKP, Untuk pelajar "Learn From Home" 

Data Internet Percuma 40 GB Dari YTL Foundation YES

Data Internet Percuma 40 GB Dari YTL Foundation YES membantu anak-anak murid yang tidak mempunyai wifi dan data internet dirumah.

Alasan tiada data internet?

Anda akan menerima 40Gb data secara PERCUMA sekiranya anda merupakan murid sekolah kerajaan Malaysia.


Jika anda memerlukan Data Internet untuk anak anda daftarlah seperti cara dibawah :

Cara Memohon Data Internet Percuma 40 GB Dari YTL Foundation YES


🌿Ibu bapa hanya perlu register dan buat permohonan

🌿Klik link di bawah untuk mohon Free 40GB data & Sumber Pembelajaran untuk semua murid sekolah kerajaan. Ibubapa boleh mohon sekarang di:


Terima kasih YTL Foundation, Kerajaan Malaysia, dan Kementerian Pendidikan Malaysia❤

Kita cuti kita study!
Jom study secara maya!

*UPDATE*

Banyak tak boleh masuk link diatas. Jadi terus pergi link di bawah ini:


Perlu masukkan kad pengenalan ibu/bapa dan kemudian baru masukkan details lain yang di minta. 

Semoga membantu semua anak-anak/murid yang memerlukan. 

Link berita



Moga ianya membantu pada mereka yang memerlukan...

#stayathome
#staysafe
#fightcovid19together


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

2 PEMBERI ULASAN

  1. Saya tak apply pun bonde sebab fikir kat rumah ada line unifi kan. Bagi pada yang lebih berhak.. Nak nak yang anak sekolah menengah tu. Macam macam nak kena buat kerja sekolah kan

    BalasPadam
  2. wahhh so cool. makin senang skrg nak belajar.
    ray bru perasan la tak follow sini lagi waduhhh.
    okay dah follow tau.

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.