Bonde Zaidalifah: SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK

SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK

11:34 pm

Assalamualaikum dan Selamat Malam. Hai reader semua, Bonde nak kongsikan dengan anda semua berkaitan SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK ada banyak manfaat dan faedah minum SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK ni tau, Mari baca info yang Bonde kongsikan berkaitan produk ini dibawah.

SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK

SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK

Mengapa Perlu Minum SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK?

Dihasilkan oleh inovasi kecantikan halal yang berkualiti tinggi dalam memenuhi impian para wanita memiliki raut wajah menawan dan kulit muka yang sihat melalui rutin penjagaan kulit muka menyeluruh bermula dari dalaman.

Untuk yang masih ragu dengan pengesahan SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK, jangan risau. SAFI Kolagen disahkan dengan MesTI, berstatus BioNexus dan diperakui Halal oleh JAKIM. Ia juga dibuat dan diproses di SERI, makmal produk Halal terbesar di dunia. Jadi, nyahkan keraguan anda, ia dijamin selamat untuk digunakan.



SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK

SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK  ini juga merupakan pemangkin atau sahabat baik (BFF) kepada produk penjagaan kulit Safi seperti Safi Balqis, Safi Gold Rania dan produk-produk penjagaan kulit wajah Safi yang lain. 

Untuk makluman anda, jika anda meminum SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK ni, sebenarnya ianya akan memberikan ransangan kecantikan dari dalam dan kecantikan luaran juga jangan lupa guna produk safi yang ada seperti krim siang, krim malam, pelembab dan penyegar tau.

Ini disebabkan kandungan kolagen di dalam minuman tersebut dapat membantu pertumbuhan kulit, kuku dan rambut yang sihat. Selain itu jugak kolagen juga merupakan infrastruktur penting yang diperlukan untuk mengekalkan keanjalan kulit, melembut, melembap dan juga membantu pembaharuan sel-sel kulit.

Apakah Kandungan Nutrisi SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK?


Kolagen Ikan terhidrolisis (HFC/Hydrolyzed Fish Collagen) dari sumber kolagen ikan berasal dari Ikan lautan. HFC mempunyai kandungan protein yang tinggi, larut air dan tidak berbau, lebih mudah dicerna dan diserap oleh badan. Kombinasi manfaat nutrisi kecantikan  Acai Beri di dalam minuman kecantikan ini bukan sahaja membantu penghasilan kolagen, ia juga menjadikan tona kulit lebih cerah, sekata dan lebih halus.  ( kalau nak cantik memang kena amalkan minum kolagen tau!)

1) Marine Collagen (Kolagen Marin) 

2) Berat molekul rendah untuk penyerapan mudah

3) Tiada rasa, tiada bau – oleh itu anda tidak perlu risau tentang bau atau rasa hanyir

4)Silk Peptide (Peptida Sutera) 

5) Kaya dengan Asid Amino, protein penting untuk struktur kulit

6) Acai Berry & Vitamin C 

7) Kaya dengan manfaat anti-oksida yang tinggi untuk kulit

Apa Rasa SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK?


Untuk makluman anda semua, rasa SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK ini sangat sedap SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK ini boleh diminum samaada sejuk atau panas.  Bagi Bonde suka minum SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK secara sejuk tanpa ais.



CARA PENGAMBILAN SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK 

Cara pengambilan pula cuma sekali sehari (1 paket) sahaja,

Satu atau dua jam sebelum tidur sebab proses perawatan dan pembentukan sel kulit berlaku ketika tidur.

KELEBIHAN TAMBAHAN KOLEGEN




1 ANTI PENUAN




Menyamarkan kedutan di muka dan mengecilkan liang pori




2 MELEMBABKAN DAN MELEMBUTKAN




Membantu untuk mel=mastikan kelembutan dan melembabkan kulit




3 PEGERAKAN BADAN LEBIH OPTIMUN




Membantu menguatkan sendi dan tulang






KANDUNGAN DALAM SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK

1 bekas SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK  (450g) mengandungi 90,000mg kolagen,



1 sudu (15g) serbuk SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK  mengandungi 3,000mg kolagen.


BERAPA HARGA SAFI FAIR BEAUTY BERRY COLLAGEN DRINK?

Ia didatangkan dengan dua versi iaitu :

1 Botol x 450 gram (Pek 30 hari ) RM 98.10 (1 sudu sehari)


1 Kotak (7 sachets) x 15 gram RM 29.60 1 sachets sehari (sesuai untuk dibawa travel)





Untuk maklumat lanjut dan promosi terkini dari SAFI, boleh dapatkan di laman web rasmi SAFI di www.safi.com.my atauboleh beli secara online di www.watson.com.my atau ke farmasi watson berdekatan anda.


Untuk keterangan lanjut boleh ke page berikut :












Laman web : www.safi.com.my



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

15 TEGURAN MEMBINA

  1. Marine collagen is the best source of collagen

    ReplyDelete
  2. Eh safi pun dah ada minuman juga rupanya. Nampak bancuhan dalam cawan tu sedap je. Boleh dicuba nanti.

    ReplyDelete
  3. safi produk makin dikenali la lepas ni

    ReplyDelete
  4. Penuh dengan kolagen. Mesti kulit jd makin cantik lps consume.

    ReplyDelete
  5. Kak Sue dah cuba minuman kolagen dari Safi nie.. sedap kan. Tapi tak tau pulak boleh kuatkan sendi dan tulang..

    ReplyDelete
  6. Wah now safi also has its own collagen drink, bagus tak?

    ReplyDelete
  7. Tak pernh minum lagi. Kene ambil ni untuk kecantikan dalaman dan luaran..

    ReplyDelete
  8. Wah..Safi pun dah keluarkan produk kolagen. Boleh cuba yang dalam sachet tu dulu..kalau serasi beli yang botol tu pula. Tq bonde share info.

    ReplyDelete
  9. Wah nampak sedap. Boleh cuba ni

    ReplyDelete
  10. Wah nampak sedap ni. Nanti boleh lah try

    ReplyDelete
  11. Kita memang pakai produk Safi sekarang ni. Tapi tak pernah lagi try minuman dia ni.

    ReplyDelete
  12. Wahhhh, makin cantik la minum kolagen.

    ReplyDelete
  13. wahhhh.. leh cantik lepas ni...

    ReplyDelete
  14. Wah.. bagus ini.. Halal dan menyakinkan..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN