BELI KIMONO CARDIGAN DEKAT CUSTOM.MY

by - August 23, 2019

Assalamualaikum dan Selamat Pagi... Hai reader semua,  Bondekan... berangan tau nak pakai cardigan bunga-bunga, tengok orang pakai wow cantiknya.. teringin juga nak rasa pakai, selalu kalau jumpa Kimono Cardigan dekat kedai-kedai yang jual baju selalu tak menepati citarasa tau! benci dan sedih. Bila pergi  survey dekat kedai-kedai jumpa cardigan cantik, bila tanya saiz laju jer promoter cakap tak ada saiz.. yang ada free saiz je.. jumpa cardigan dekat kedai lain pula.. cantiknya... lepas tu bila cuba kat badan, eh pendek pulak! eh kalau macam tu Bonde ingat nak beli kain dan tempah dekat tailor jelah.. Berita gembira!  Bonde terjumpa laman web yang boleh tempah Kimono Cardigan dan macam-macam fashion wanita yang lain. Sangai menarik tau.. Mari Bonde kongsikan dengan anda semua tentang laman web tersebut.  Anda pernah dengar custom.my dekat laman web inilah anda boleh tempah apa sahaja yang anda inginkan secara aras talian.


BELI KIMONO CARDIGAN DEKAT CUSTOM.MY




Sebelum tu Bonde nak perkenalkan dengan anda semua tentang perkhidmatan yang disediakan dekat custom.my.



Ada 14 kategori semuanya... anda boleh pilih nak buat apa?

1. Tshirt & Polo

2. Jacket & Hoodie

3. Sportswear

4. Mens Fashion

5. Womens Fashion

6. Kid and Babies Accessories


7. Accessories

8. Beg

9. Pouch

10. Home Decoration

11. Topi

12. Sticker/Marketing Material

13. Print Kain

14. New Product

Tapi untuk kali pertama ini, Bonde nak buat Kimono Cardigan dulu.

KLIK DEKAT WOMAN FASHION

Pergi dekat kategori dan klik woman fashion anda akan jumpa semua rekabentuk yang boleh dibuat untuk wanita dekat situ contohnya :

1. Baju Kurung

2. Boxy Tshirt

3. Cardigan

4. Crop Top

5. Flare Skirt

6. Jibab

7. Kimono

8. Kimono Cardigan

9. Kulot

10. Legging


  


11. Long Cullote Pants

12. Long Mermaid Skirt

13. Long Span Skirt With Sided Waisband

14. Maxi Dress

15. Mini Dress

16. Mini Skirt

17. Peplum Skirt

18. Skort

19 Slit Skirt

20. Tanktop Dress



21. Tshirts Dress
22. Women Blouse
23. Women Jogger Pants
24. Women Midi Gamis
25. Women Shirt
26. Women Surfingpants
27. Women turtleneck
28. Long Span Skirt With Hidden Flare


Bonde pilih nak buat Komono Cardigan...


KIMONO CARDIGAN


Anda ingin mencuba sesuatu yang berlainan dengan mengayakan cardigan. Kini custom.my ada membuat produk baru iaitu Kimono Cardigan. Kimono Cardigan ini berbeza dengan cardigan biasa reka bentuknya seumpama Kimono.Dengan menggunakan bahan yang berkualiti tinggi seperti draitex, Kimono Cardigan ini selesa dipakai dan kelihatan bergaya.


Bukan itu sahaja, mesti anda bosan dengan design cardigan sekarang, jadi anda tidak perlu pening lagi, sebab di custom.my, anda boleh design sendiri anda punya cardigan di samping dengan harga yang murah dan berpatutan. Malah ia akan kelihatan unik, rare dan yang paling penting tiada minima tempahan. Saiz yang kami sediakan ialah dari size XS hingga XL.


Jom serlahkan kreativiti terhadap kimono cardigan anda supaya menambah keyakinan anda ketika keluar kemana mana sahaja.

                             

4 STEP UNTUK ORDER KIMONO CARDIGAN

1- Choose Product


2- Uploud Design


3- Payment/Comfimation

4- Item Delivery

Dah siap tunggu oder sampai... he he he

PROMOSI SEHINGGA 31 OGOS 2019

Untuk pengetahuan anda promosi bermula dari 1 Julai hingga 31 Ogos ini tau! masih ada masa nak buat tempahan dan dapatkan harga promosi.



Untuk makluman anda yang berminat nak buat sebarang tempahan boleh lihat sendiri di laman web dan media sosial dibawah ...

Laman Web

Facebook

Instagram

Alamat :
Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P)
No 46A, Hala Taman Meru 11,
Meru 2B 30020 Ipoh,
Perak Malaysia
Lat Long : 4.661083, 104.067278

Waktu Operasi :
Isnin -Jumaat
9.00am - 6.00pm
No Tel : 05-5252144
Telefon Bimbit : 013-484 5800
Whatsaap : 013-484 5800
Email : info@custom.my

~ Bonde Senyum Riang ~

You May Also Like

31 PEMBERI ULASAN

  1. Cantik kimono cardigan. Sesuai dengan yang berbadan petite dan cute ;)

    ReplyDelete
  2. Lisa memang tengah cari kimono cardigan yang labuh macam ni sebab susah sekarang nak cari macam tu selalunya singkat dan corak pun biasa je. Yang ni nampak kemas dan cantik.

    ReplyDelete
  3. Cantik. Nanti bolehla cuci mata sat kat custom.my ni. Kalau cari kat mall susah nak cari yg kne ngan selera. Hihi

    ReplyDelete
  4. wahh.. macam2 patern baju ada ye dekat custom.my tu ye..

    ReplyDelete
  5. Amboih.. boleh design sendiri kimono cardigan yang kita nak di custom.my ni.. just klik2.. pilih design.. bayar dan tunggu barang sampai.. terbaekk

    ReplyDelete
  6. wahhh menariknye.. bebila boleh tempah kat sini..

    ReplyDelete
  7. Style la pakai kimono cardigan ni. Pair kan dalam tu dengan T Shirt putih atau hitam pasti naik corak cardigan tu kan?. Nampak selesa dipakai untuk cuaca panas negara kita.

    ReplyDelete
  8. Setuju dgn bonda. Kimono cardigan yg biasa ada di kedai sgt susah nk menepati citarasa. Best lah dah ada custom.my ni. Boleh cuba :)

    ReplyDelete
  9. banyaknya pilihan pakaian! First time nampak kulot. Macam best je boleh design sendiri kimono yang kita nak, material dengan corak paling penting tu.

    ReplyDelete
  10. Wah, best la pula Custom.my ni. Kimono Cardigan tu pun cantik dan selesa sangat. Nanti nak belilah kat sini. Boleh berangan ala pereka fesyen terkenal gitew.

    ReplyDelete
  11. Waalaikumussalam Bonde. Hai ☺️

    Bagusnya custom.my. boleh tempah macam² yang customer nak ikut kategori.

    Lepas ni Bonde bolehlah beli kain dan tempah kimono cardigan di sini 🥰

    ReplyDelete
  12. hmmmm best la plak ni.
    cardigan aida pun da lama tak berupdate, bonde.
    memang pakai. nak cover lengan kan kekadang.
    mcm2 kaler.
    nak gali more lah on this custommy :)

    ReplyDelete
  13. wah banyak betul corak yang ada. sampai rambang mata nak pilih. ni kalu pakai pergi tepi pantai mesti cantik. boleh la BBL beli buat hadiah hari jadi kawan nanti. senang tempah sini terus pos ke rumah, tak payah pening kepala nak cari kat kedai kan

    ReplyDelete
  14. wah..boleh reka design sendiri.
    cantik pula kimono cardigan tu

    ReplyDelete
  15. Sempat lagi ni nak grab promotion dari custom.my . Last 31/8 ye? Ingat nk submit design sendiri, or pihak dia ada sediakan design jugak ? Lagi mudah kalau ada

    ReplyDelete
  16. semua ada rupanya.. Saya macam suka je kat long cullote pants tu. Skirt pun cantik. Nak beli nanti tak pakai pulak..Tapi cantik..huhu..

    ReplyDelete
  17. Kalau sis pakai kimono cardigan ni cantik gak ni kan..pattern lain pun not bad gak. Nanti sis cuci2 mata sat kat sini..tgok ada dak yg berkenan

    ReplyDelete
  18. Design cantik juga. Boleh la order kat sini

    ReplyDelete
  19. Wah serious dah boleh DIY baju sendiri. Menarik ni

    ReplyDelete
  20. wah! menariknya bonde... awa nk terjah jugalah.. custom.my eh.. hmm mcm best pulak design sendiri ni.. lagipun birthday suami dh dekat, boleh design something yg sesuai dgn dia

    ReplyDelete
  21. Berkenan pula ana tgk kimono kardigan tu bonde. Nampak cantik dan simple je.

    ReplyDelete
  22. Cantik pulak Kimono cardigan nie Bonda.. yang bestnya Custom.my nie tak ada minumum nak order kan..

    ReplyDelete
  23. Ooh baru je beli kimono cardigan minggu lepas. Suka sebab boleh cover belakang kot2 pakai jenas terketat sikit kan. N cardigan design nya casual mostly kain lembut so best juga pakai. Nanti nak beli lagi, bella beli kat website ni la

    ReplyDelete
  24. macam2 design ada kat custom.my. Corak untuk Cardigan pun cantik2 belaka..tq for sharing.
    by the way, selamat berkenalan. i dah follow, follow me back ya :)

    ReplyDelete
  25. Thanks for the info, nanti i check out their website coz i like kimono cardigan also

    ReplyDelete
  26. Kimono moden banyak pilihan dan juga design semua cantik-cantik dan menarik bestnya heheheeh ok lah kalau untuk lelaku tak ada ker...

    ReplyDelete
  27. Lawalah kimono cardigan ni...macam nak order jugak la bonde.

    ReplyDelete
  28. Banyak pilihan kat custom.my ...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang