SANDAL MYFEET MENGURANGKAN TEKANAN PADA SAKIT KAKI

SANDAL MYFEET MENGURANGKAN TEKANAN PADA SAKIT KAKI Assalamualaikum dan Selamat Pagi, Hai semua... Bonde nak kongsikan apa yang Bonde beli dekat World Healty Day!  Sebenarnya Bonde memang dah lama buat survey tentang kasut dan sandal myfeet ni, ada jugalah survey tentang jenama lain juga! kebetulan Bonde ke Aeon Seremban 2 hari tu ternampak booth World Health Day promosi Kasut dan Sandal Myfeet terus Bonde tertarik hati nak singgah dan buat pemeriksaan komputer tentang kaki Bonde yang sakit.  Memang Doktor ada nasihatkan Bonde untuk bertukar kepada kasut yang dapat membantu kurangkan sakit kaki.  Sebelum ni Bonde ada singgah dekat mana-mana booth dan farmasi yang menjual kasut seperti ini.  Dari survey yang Bonde buat... Kasut ni memang agak mahal berbanding kasut biasa.


SANDAL MYFEET MENGURANGKAN TEKANAN PADA SAKIT KAKI


Demi kesihatan kaki, Bonde beli sepasang sandal dan juga sepasang pelapik untuk dipakai dalam sport shoe dan kasut kerja, Nampaknya ini adalah kasut Bonde yang paling mahal Bonde beli untuk dipakai masa raya nanti! Arghhh sedih oh dah tak boleh pakai kasut heel tinggi No heel 1 inci, 2 inci dah.. nageslah dibucu katil untuk memakai kasut heel atau wedges buat masa ni memang tak dibenarkan.

ANALISA PEMERIKSAAN BERKOMPUTER

Dekat booth Myfeet anda boleh semak analisa kaki anda secara percuma tau! mesin pengimbas tu akan baca detail bacaan tentang masalah kaki kita. Jadi kita akan tahu apa masalah yang kita hadapi sebenarnya. 


LAPORAN ANALISA 

Macam Bonde masalahnya sama dengan apa yang doktor pakar bagi tahu.  Kaki tidak seimbang dan memberat kebelakang.. tak boleh pakai kasut jenis flat, ianya akan membuatkan kaki lebih sakit lagi.

 

OVER PRONATION

Masalah ini berlaku kerana faktor usia dan masalah berat badan... hu hu hu nages sedih sangat! sudah tentu kena turunkan berat badan.  Nampaknya kena usaha lebih.

MYFEET ADALAH UNTUK MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH BERIKUT :

1. Kaki rata

2. Arch Pain

3. Heel Pain

4. Calluses seperti Bunions dan jagung

5. Sakit di lutut dan Shin

6. Toejams dan Nailed Ingu

7. Sprains Bersama

8. Membakar Sakit di Kaki

9. Kerosakan Rawan

10. Kasar, Keras dan Tebal

di Lubang Kaki

11. Peredaran darah yang buruk

12. Tekanan Otot dan Bersama

13. Kaki Bau


SEBAB APA BONDE MEMILIH MYFEET?

1. Sandal Myfeet mengurangkan rasa sakit semasa berjalan lama.

2. Sandal Myfeet memberi kedudukan yang seimbang semasa memakainya.

3. Sandal Myfeet tahan lasak.

4. Sandal Myfeet tiada jaminan waranty, Boleh ganti spare part, ianya ada dijual jika sandal anda mengalami kerosakan.

5. Harga mahal, tapi tahan lama.



Set yang boleh beli ! Moga kaki Bonde beransur baik dengan memakai sandal ini dan mudah untuk berjalan kemana sahaja dan yang penting boleh kembali solat dengan sempurna.



PELAPIK TAPAK.

Pelapik tapak ni untuk dipakai didalam kasut.  Disebabkan Bonde banyak kasut kena beli satu untuk dipakai nanti.


Contoh pelapik yang dipakai didalam kasut.


Jika anda berminat nak beli kasut Myfeet anda boleh semak kedai Myfeet berdekatan anda disini --->SENARAI OUTLET 

untuk keterangan lanjut boleh layari laman web dibawah dan media social dibawah :



~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

16 PEMBERI ULASAN

  1. wow myfeet ni sesuaiutk saya sebab selalu ada masalah kaki sakit

    BalasPadam
  2. nk cari sandle yg lembut je.. cik en banyak berjalan.. so kena cari tapak yg ok.

    BalasPadam
  3. Menarik keistimewaan sandal ni ya.. Biasa ada jenis keras2 mmg sakit kaki

    BalasPadam
  4. Kinah pun nak cari sandal yang sesuai dengan kaki kinah ni. Dah mula sakit-sakit dah sebab guna kasut yang tak sesuai

    BalasPadam
  5. Bagusnya bonde dapat scan kaki. Teringin nak buat juga

    BalasPadam
  6. orang yg ada flat feet, mmg wajib ada kasut yg sesuai macam ni bonde...kasut yg sesuai boleh jaga posture badan jugak kan

    BalasPadam
  7. Berbaloi beli mahal2 tp tahan lama dan baik utk kaki kita.

    BalasPadam
  8. Cantik kasut dia.. nampak selesa..

    BalasPadam
  9. Ramai kata bagus, tapi zira tak pernah try lagi. Harga murah tak?

    BalasPadam
  10. beli kasut kene cari yg lembut baru best jalan jauh..

    BalasPadam
  11. Kalau nak jalan jauh Marsha memang prefer pakai yang kesihatan punya sebab kaki kita mudah lenguh

    BalasPadam
  12. Oh wow i heard about this brand before but belum cuba kasut nyer lagi.

    BalasPadam
  13. Semalam pergi Aeon Tebrau. Rasa mcm myfeet ni ada kat situ. Tapi takde la singgah masuk pun. Tapi tahu, harga dia memang boleh tahan.

    BalasPadam
  14. Eh ada kat Aeon S2 ke? Selaly pergi xperasan pulak. Kalau tak nak juga tengok kaki Mimi ni kan. Yelah kan ada sejarah masalah lutut

    BalasPadam
  15. Marsha memang suka kasut kesihatan ni...selesa dan dalam masa yang sama boleh jaga kaki dan juga lutut

    BalasPadam
  16. Macam mana selepas pakai kasut myfeet? Ok x?

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.