GAMBAR KONVO DARI SERAMIK DAN KANVAS TEMPAH DI PRINTCIOUS.COM

GAMBAR KONVO DARI  SERAMIK DAN KANVAS TEMPAH DI PRINTCIOUS.COM Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Hai semua.. Macam tak percaya jer tempahan yang Bonde buat dekat Printcious dah sampai.. Sebelum ni Bonde ada update dekat sini berkaitan promosi printcious sempena tahun 2019 Bonde memang tak lepaskan peluang untuk mendapatkan promosi tersebut.  Seperti yang dijanjikan dan diimpikan Bonde nak buat kenangan sewaktu konvo tahun lepas.  Gambar yang ada nak di cetak ke bentuk kanvas dan seramik dah boring dah pakai frame gambar nak lain dari yang lain. GAMBAR KONVO DARI  SERAMIK DAN KANVAS TEMPAH DI PRINTCIOUS.COM

GAMBAR KONVO DARI  SERAMIK DAN KANVAS TEMPAH DI PRINTCIOUS.COM





TUTORIAL REKAAN KANVAS DAN SERAMIK

Kalau anda nak buat macam yang Bonde buat ni.. Anda bolehlah ke www.printcious.com.my 

Bonde tunjukkan tutorial yang sangat mudah kepada anda dan hasilnya mestilah terbaik.

Pertama sekali pergi ke Guarduation Gift yang ditanda dalam kotak merah.

Kemudian pilih ceramic tiles


GAMBAR CERAMIK TILES

Mula reka gambar anda di atas ceramic tiles harga sekeping adalah RM 23.30 murahkan!.. siap dengan stand di belakang. seperti dibawah.. Siap-siapkan gambar yang hendak dimasukkan simpan dekat destok lagi mudah nak insert pic nanti.  Macam Bonde memang dah memang ada dalam laptop ni.. jadi.. masukkan ajelah.


Klik dekat contoh yang diberi dan sebenarnya ianya mudah sahaja nak masukkan gambar sendiri dan tools printcious ini sangat mudah... mulalah mereka gambar sendiri dekat situ.. cara nak insert pic.


Cara nak insert caption, Bonde guna yang sedia ada sahaja dan tulis tarikh konvo sahaja.  Suka design yang sediaada tak semak just nice jer! lepas tu dan siap hantar ke troli tempahan.


GAMBAR KANVAS

Yang kedua, Bonde nak buat The Graduation Hat pula, ianya diatas kanvas. Harga untuk gambar kanvas adalah RM 67.60 sahaja. 

Cara yang sama pilih gambar yang di ingini.. sahaja yang ni Bonde pilih gambar seorang...


Tadaaaaa.... Bonde guna background yang tersedia sahaja... sebab dah cantik dah gambar tu.. yang ni memang senang sangat... lepas tu dah siap! terus pi ke troli tempahan.

Ni adalah tempahan yang terdapat di troli Bonde iaitu Gambar Ceramics dan Gambar Kanvas... Anda yang belum berdaftar dengan printcious sebaiknya daftar dahulu yea... Nanti anda akan diberi voucher diskaun atau potongan promosi hingga 40 % .

Kali ni Bonde gunakan voucher YEAR2019 hu hu hu

CARA PEMBAYARAN :

Cara pembayaran pun mudah juga hanya guna online banking.. masukkan detail alamat dan bank yang anda ingin gunakan.. seperti biasa digunakan untuk pembelian online caranya sangat mudah dan sangat mesra pelanggan.


Siap untuk pembayaran... Selesai sudah tempahan Bonde tunggu printcious hantar gambar kepada Bonde.. yeay..


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

3 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.