KEPUTUSAN PENUH #AJL33

Assalamualaikum dan Selamat Malam.. Malam ini Bonde duduk depan tv layan tv3 tengok AJL 33 lama tak layan muzik-muzik jadi tengok AJL terus. Tahun ini Anugerah Juara Lagu yang ke 33 tahun #AJL33 semua yang masuk final #AJL33 memang best sekali...

Bagi anda yang tak tengok #AJL33 ini Bonde kongsikan keputusannya.. sumber dari FB TV3

KEPUTUSAN PENUH #AJL33


Juara Lagu AJL33 - Haram - Hael & Dayang Nurfaizah (Hael Husaini & Ezra Kong | Hael Husaini & Ezra Kong)



Naib Juara - Bunga - Ara Johari (Hang Nadim, Laq & Kadok | Hang Nadim)


Tempat Ketiga - Sampai Bila - Misha Omar (Sharon Paul | Fedtri Yahya & Shah Shamshiri)



Vokal Terbaik - Misha Omar (Sampai Bila)


Persembahan Terbaik - Di Matamu (Sufian Suhaimi)


Kalau anda tak sempat nak tengok malam tadi anda boleh tonton di laman web tonton.com.my atau dichannel youtube tv3


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

6 PEMBERI ULASAN

  1. sebaik pian menangπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    BalasPadam
  2. yeay kita suka jee dengan keputusan2 AJL kali ni =D

    BalasPadam
  3. ara johari menang? macam x best je dia nyanyi malam td

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak tahulah kenapa dia boleh menang, tapi mungkin sebab lagu dan liriknya menarik kot.. ;)

      Padam
  4. hehe lama tak jengok adinda kak ana ni, tapi kan Bonde sejak kian senja ni kak ana tak rajin dah layan AJL, nampak beno dah tua kan kakak bonde ni :)

    BalasPadam
  5. Dayang dan Kael memang tak mengecewakan.. ;)

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.