Bonde Zaidalifah: PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK

6:47 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang..

Hai reader semua... Anda wanita dan makeup memang tidak dapat dipisahkan.. Nak-nak Cik Fatin yang memang ambik ambik kosmetologi dia memang kena ada alat makeup yang advancelah supaya mudah nak belajar nanti.

Sebagai Ibu, tak sampai hatikan.. tetap nak memenuhi keperluan anak cuba untuk memenuhi keperluan dan permintaannya.

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,

Masa Cik Fatin daftar dekat sekolah awal tahun hari tu, memang ada dapat set beg makeup dan peralatan makeup semua kos dalam RM 200+ jugalah. Tapi makin lama, makin bertambah koleksi makeup yang di beli membuatkan beg yang sediaada tak muat untuk isi koleksi makeup yang ada. 

Beg make up yang Cik Fatin dapat tu sama macam saiz beg yang dekat bawah ni!  Beg make up ni memang sangat best sebab ada kompokmen didalamnya.  Mudah untuk susun dan isi peralatan make up, boleh susun ikut jenis make up yang anda ada, memang menarik sangat.

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,
Beg Make up

Sesi memujuk dari hari ke hari untuk upgrade beg make up tu.  Bonde pon dalam senyap-senyap buat survey dekat facebook dan online shopping lazada, shopee, nile dan 11street untuk dapatkan harga yang murah.  kebetulan masa tu Bos kat tempat kerja ada buat trip ke Vietnam minta dia surveykan beg makeup dekat sana.  Tapi kecewa beg makeup yang sama, harga hampir mencecah RM 250.00 tak jadi nak beli.  Terus cancel order sedih! 

Pencarian tidak terhenti disitu, terus mencari dan mencari... terjumpa page facebook Sendhora Kosmetik terus Bonde senyum riang... sebab apa yang dicari dah jumpa! lepas tu harga pula tak adalah mahal sangat, mampu milik.

Sesi membuat pilihan pon bermula...

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,

Beg Make up Bertingkat Jenis Besi

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,

Cik Fatin macam berminat dengan beg make up yang ini, akan tertapi bila dipikirkan macam tak muat nak letak dekat locker dia tak jadi ambik.  Beg make up yang ni memang banyak pilihan dia.  Bonde tengok pon tergoda tapi tahan nafsu.  Bukan banyak sangat pon make up yang ada ha ha ha

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,

Beg Make up Bertingkat Jenis Kain

Beg Make up pilihan Cik Fatin

Cik Fatin ambik design yang sama macam yang dia ada sekarang cuma upgrade saiz sahaja.  Mudah nak bawak ke kelas katanya dengan mudah nak simpan dalam locker. ( tapi dia kata dia nak beli sendiri yang jenis bertingkat tu nanti ) Bonde kata ok... kumpullah duit nanti.

Yang Cik Fatin ambik ni harganya RM 70.00 memang murah beli dekat sini, dari beli dekat pasaran.

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,


Dekat Sendhora Kosmetik ni memang ramai datang beli alat make up dekat sini dengan harga borong memang murah kerana syaratnya kena beli banyaklah , baru dapat harga borong baru berbaloi, sesuai pada yang suka jual alat make up.

Selain orang awam, pelajar kosmetologi memang ramai membeli alat make up dekat sini. 

Selesai bab beg make up,
Eh Cik Fatin nak tambah make up lagi, baiklah pilihlah apa yang nak sementara belum balik ni.


PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,
  
Dipilih-dipilih....

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,

Eh..eh ambik order kawan-kawan pulak... nak meniaga ke tu?


Sebenarnya Bonde pon jatuh tergoda juga dengan make up-make up yang ada dekat  Sendhora Kosmetik nih!

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,

Borong Shooting Gel ni... 

PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,

Oklah bakul dah penuh nak balik dah... Total berbelanja dekat sini termasuk beg make up , make up Cik Fatin dan barang pesanan kawannya RM 180.00 
  
PENCARIAN BEG MAKEUP DI SENDHORA KOSMETIK, BEG MAKE UP, SENDHORA KOSMETIK, MAKE UP MURAH, BEG MAKE UP MURAH,

Untuk keterangan lanjut dan sebarang promosi anda bolehlah klik ke link dibawah ni..



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. pernah dengar pasal kedai ni. kalau masuk sini takdak niat nak mmbelipun terbeli rasanya

    ReplyDelete
  2. mak aih, bonde..kalau saya ke sini..mmg 2 bakul penuh kot..haha..alergik tengok barang2 mekap ni...

    ReplyDelete
  3. mak aih, bonde..kalau saya ke sini..mmg 2 bakul penuh kot..haha..alergik tengok barang2 mekap ni...

    ReplyDelete
  4. wahhhh kaki makeup harus ada bag macam ni... menarik.. kegilaan ramai wanita ni bonde.

    ReplyDelete
  5. uuish CT yang mekap tak brapa banyak ni pun berkenan jugak ni. sebab senang nak usung sna sini tapi tanak yang besar sangat. seronok leee Cik Fatin dapat beg baru =D

    ReplyDelete
  6. singgah jalan2 kejap. smbil2 tu klik ads sikit. mmuahhh

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN