Bonde Zaidalifah: KEPUTUSAN FINAL GEMA GEGARVAGANZAR

KEPUTUSAN FINAL GEMA GEGARVAGANZAR

11:14 pm

KEPUTUSAN FINAL GEMA GEGARVAGANZAR Assalamualaikum dan selamat malam, hai reader semua.

Sabtu yang lepas, Jam 9 Malam Gema Gegar Vaganzar Musim Kedua Final telah disiarkan di Astro Oasis Dan Maya HD, Kalau anda yang tak sempat nak tengok siaran live dekat TV anda boleh Tonton live streaming Gema Gegar Vaganza Musim 2 Minggu 7 (Akhir) dekat link dibawah :

http://www.mypanduan.net/2018/03/live-streaming-gema-gegar-vaganza-2018.html?m=1 

KEPUTUSAN FINAL GEMA GEGAR VAGANZAR

KEPUTUSAN FINAL GEMA GEGAR VAGANZAR

Tahniah diucapkan kepada semua Finalis yang terpilih ke Final, semua anda memang berbakat.

Pertama : Fitri Haris


KEPUTUSAN FINAL GEMA GEGAR VAGANZAR, Fitri Haris,Adeep Nahar, Awi Rafael, Inteam, Brothers, The Helmi's,

Juara: Fitri Haris- hadiah RM100,000

Kedua : Adeep Nahar 


KEPUTUSAN FINAL GEMA GEGAR VAGANZAR, Fitri Haris,Adeep Nahar, Awi Rafael, Inteam, Brothers, The Helmi's,

Kedua: Adeep Nahar – Hadiah RM30,000

Ketiga : Awi Rafael


KEPUTUSAN FINAL GEMA GEGAR VAGANZAR, Fitri Haris,Adeep Nahar, Awi Rafael, Inteam, Brothers, The Helmi's,

Ketiga: Awi Rafael – Hadiah RM20,000
 

Keempat : Inteam


KEPUTUSAN FINAL GEMA GEGAR VAGANZAR, Fitri Haris,Adeep Nahar, Awi Rafael, Inteam, Brothers, The Helmi's,
Keeempat: Inteam – Hadiah RM15,000

Kelima : The Helmi's


KEPUTUSAN FINAL GEMA GEGAR VAGANZAR, Fitri Haris,Adeep Nahar, Awi Rafael, Inteam, Brothers, The Helmi's,

Kelima: Heliza dan Hazwani Helmi – Hadiah RM10,000

Keenam : Brothers


KEPUTUSAN FINAL GEMA GEGAR VAGANZAR, Fitri Haris,Adeep Nahar, Awi Rafael, Inteam, Brothers, The Helmi's,

Keenam: Brothers – Hadiah RM5,000

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. Tahniah pada semua pemenang..

    ReplyDelete
  2. akak sempat tengok Brothers dan the Helmis jer..tahniah buat pemenang kan

    ReplyDelete
  3. Percaya tak kalau ana kata semua yang ana teka tepat. Hehe. Memula target adeep sebab sore dia sedap tp fitri ada kelebihan dalam bacaan al-quran. So memang layak lah fitri jadi juara.

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN