NIKMATI 18 % PULANGAN TUNAI SEMPENA KEMPEN HARI GAJI SHOPEE DARI 26 HINGGA 28 FEBRUARI

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Hai reader semua...

Shopee, platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan akan melancarkan Kempen Hari Gaji dari 26 hingga 28 Februari 2018 - satu inisiatif yang didorong oleh tabiat membeli-belah pengguna dalam tempoh penerimaan gaji. Pengguna Shopee boleh menikmati pelbagai tawaran hebat dan potongan harga sepanjang kempen ini, termasuk pulangan tunai sebanyak 18% berbentuk syilling Shopee atas produk promosi. 

Bagi setiap pembelian RM1, pengguna akan menerima 18 syiling Shopee yang memberikan lebih ganjaran dan penjimatan. “Tahun lepas, kami mendapati purata peningkatan sebanyak 25% dalam bentuk jumlah transaksi sepanjang tempoh penerimaan gaji iaitu dari tarikh 25 hingga 31 setiap bulan. 

Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari 


Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari, promosi shopee.

Aliran ini mendorong kami untuk melancarkan Kempen Hari Gaji dan skema pulangan tunai 18% yang membolehkan pengguna setia kami berjimat semasa waktu kemuncak aktiviti membeli-belah,” kata Ian Ho, Pengarah Urusan Serantau Shopee. Pada masa yang sama, aktiviti membeli-belah ini menunjukkan peningkatan semasa waktu makan tengah hari dan selepas makan malam dengan rekod trafik tertinggi antara pukul 12.00 tengah hari hingga pukul 1.00 tengah hari dan dari pukul 8.00 malam hingga 9.00 malam. Bagi menyelesaikan pembelian mereka, pembayaran berbentuk pemindahan wang secara dalam talian merupakan cara pembayaran paling popular, diikuti oleh pembayaran menggunakan kad kredit dan debit dan seterusnya, pemindahan bank. 

Shopee akan memulakan keraian sempena hari penerimaan gaji ini dengan jualan pra-kempen bermula dari 21 Februari yang membariskan tawaran eksklusif daripada jenama terkemuka seperti Elianto, Pro Shop, Reckitt Benckiser dan banyak lagi. 

Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari, promosi shopee.

Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari, promosi shopee.

Sepanjang 3 hari kemuncak kempen (26 hingga 28 Februari) ini, pengguna boleh menikmati tawaran hebat atas lebih 5,000 produk dari kategori terpilih termasuklah Mobil & Gajet; Kesihatan & Kecantikan; Permainan, Kanak-kanak & Bayi; Perabot & Perhiasan Rumah; Perkakas Rumah; Barang Runcit & Haiwan Peliharaan; Fesyen Wanita dan Fesyen Lelaki. Shopee turut bekerjasama dengan jenama seperti L’Oreal, Nestle, Big Pharmacy, Bagstation, XES Shoes dan Vivo untuk memberikan penjimatan berganda untuk pengguna tegar Shopee di seluruh Malaysia. 

Pada masa yang sama, 
Jualan Murah Shocking Sale akan digandakan hingga 5 kali sehari sepanjang tempoh kempen yang menawarkan pelbagai produk kegemaran ramai pada harga yang amat rendah bagi tempoh terhad, hingga kehabisan stok.
  
Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari, promosi shopee.

Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari, promosi shopee.


Sepanjang kempen ini, 
Shopee turut melancarkan permainan Facebook Live: Edisi Hari Gaji pada 26 Februari pada pukul 2.00 petang yang membolehkan pengguna memenangi syiling Shopee dan hadiah utama berupa telefon bimbit Samsung Galaxy Note 8 bernilai RM3,999. Bagi menambahkan lagi keriangan kali ini, pengguna juga boleh menyertai Jualan Lelong Mobil Hari Gaji di shopee_mamak pada aplikasi Shopee sepanjang kempen dan berpeluang memenangi hadiah bernilai lebih RM4,000 termasuk sebuah Nubia M2 Lite, sebuah OPPO F5 dan sebuah Penyedut Hampagas Dyson.


Untuk maklumat lanjut, layari www.shopee.com.my. Muat turun aplikasi Shopee secara PERCUMA menerusi App Store atau Google Play. 

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

19 PEMBERI ULASAN

  1. uzu pun mmg banyka cari barang waktu cny kay shoppe hari tu hahaha

    BalasPadam
  2. shopee mmg 2nd choice selepas Lazada..hehe..shopee win sbb brg dia byk murah2..memacam ada..1 stop centre gitu...

    BalasPadam
  3. shopee mmg 2nd choice selepas Lazada..hehe..shopee win sbb brg dia byk murah2..memacam ada..1 stop centre gitu...

    BalasPadam
  4. Shopee ni jual macam-macam barang yang memang TB rambang mata nak shopping.. tu dah masuk list banyak dah tu.. tunggu checkout je.. tapi tunggu lah kot ada offer lagi.. hahaha

    BalasPadam
  5. Rasa nak chekout semua je...rambang dah mata ni

    BalasPadam
  6. Sana sini citer pasal shopee. Tapi tak boleh nak shopping sebab gaji awal. Kena berjimat.

    BalasPadam
  7. Pulangan tunai tu yang nak sangat nih. Bukan selalu online store ada buat rebate macam ni kan? Kena bodek Mr Right lebih sikit lah macam gini.. tihihi!😋

    BalasPadam
  8. noted kat calendar siap-siap .. rugi kalau tak shopping ni ..huhuhu

    BalasPadam
  9. Wow wow wow. Save the date girlsss. Berjemaah shopping dkt shopee ok.

    BalasPadam
  10. Ada sales lagi.. rambang la mata Kak Sue nie nanti Bonde..

    BalasPadam
  11. Tak tahanlah dengan godaan shopee ni

    BalasPadam
  12. Baru lepas shopping haritu kat shopee hehe

    BalasPadam
  13. Aduh bonde...sale lagi eh. Kena save date ni...18% tinggi tu sale..hihi

    BalasPadam
  14. Jommm kita shopee sampai lebam hehehe

    BalasPadam
  15. ramai sgat ni yang menggalakkan wanita wanita bershopping ni hahaha

    BalasPadam
  16. Bestnya shopping dengan Shopee ni. tak sabar lah..

    BalasPadam
  17. Berpinar mata aina masuk shopee Bonde.

    BalasPadam
  18. wohoo boleh terkena sawan shopping ni haha

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.