Bonde Zaidalifah: DIE HARD FOOTBALL FAN? LET'S GO MANCHESTER!

DIE HARD FOOTBALL FAN? LET'S GO MANCHESTER!

10:30 pm

Assalamualaikum and Hai reader...

 Die Hard Football Fan? Let’s Go Manchester!

Football, has and always will be a part of the Malaysian culture. Young or old, for a die-hard football fan, nothing is greater than to watch a live football match what more if it is MCFC (Manchester City Football Club) vs MU (Manchester United). The electrifying atmosphere, club chants, excitement, energy, pain or joy that is felt is indescribable.
Die Hard Football Fan? Let’s Go Manchester! DASHING, BODY SPRAY FOR MAN, FARFUME FOR MAN,
English Premier League is one of the most popular football leagues with the highest number of followers, even in Malaysia. It is truly a dream come true for all footie fans to be able to watch a live match in one of the famous stadiums.

Die Hard Football Fan? Let’s Go Manchester! DASHING, BODY SPRAY FOR MAN, FARFUME FOR MAN,
DASHING, the leading men’s grooming brand understands the adrenaline rush and passion men have for the world of football. With this in mind, DASHING is running for the 3rd year the Let’s Go Manchester Contest! Free accommodation, 4 days 3 nights return-trip to Manchester, United Kingdom for 6 lucky winners which includes a VIP ticket to watch a live match between MCFC vs MU as the grand prize in their Let’s Go Manchester Contest! That is 4 great days experience of eating, sleeping and breathing football in Manchester, UK!


Die Hard Football Fan? Let’s Go Manchester! DASHING, BODY SPRAY FOR MAN, FARFUME FOR MAN,

Not only will the winners be watching 2 of the greatest football clubs in the world battling against each other from their VIP seats at Etihad Stadium but it also include visits and tours to the National Football Museum and Stadium such as Old Trafford, Etihad and Anfield. Furthermore, there will be a chance to interact and request autographs from some of the MCFC Legends. Besides, there is a Magical Mystery Tour in store for the winners where they will be brought to locations related to the famous music band, The Beatles. What more can a die-hard football fan ask for.
Die Hard Football Fan? Let’s Go Manchester! DASHING, BODY SPRAY FOR MAN, FARFUME FOR MAN,
All you need to do is purchase any DASHING or ELITE products in a single receipt and Whatsapp a clear photo of the full single receipt, name as per NRIC or Passport, NRIC number or Passport Number and outlet of purchase to +6016-9972373. It is a simple as that!

Die Hard Football Fan? Let’s Go Manchester! DASHING, BODY SPRAY FOR MAN, FARFUME FOR MAN,
So, what are you waiting for? Join now and be the one in the VIP stand watching the live match before your eyes with 50,000 fans and DASHING, the leading male grooming brand in Malaysia! This contest ends on 31st January 2018.
For more information, 
you can visit www.facebook.com/Dashing.MY or www.dashing.com.my 
or call the helpline number 03-80238311.

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

21 TEGURAN MEMBINA

  1. Ayah syafi suka lah ni dia hantu Bola hihii

    ReplyDelete
  2. Boleh join contest ni. Senang saja nak join kan

    ReplyDelete
  3. Kita tak layan bola pun, haha. Tak reti la nak tengok perlawanan bola ni

    ReplyDelete
  4. apa lagi bonde jangan lupa join contest ni mana tahu dapat pergi ke manchester united.. best tu full accomadations tu

    ReplyDelete
  5. Yang minat boleh, kena joint contest ni. Nampak menarik contestnya

    ReplyDelete
  6. Wah kalau die hard fans MUTD ni pasti join ni. Tapi malangnya diri ni tidak berapa tegar dengan MUTD hehe

    ReplyDelete
  7. Saya suka bau dashing ni sebab bau dia memang manly sungguh kan. Uih, dapat hadiah pergi tengok bola mesti semua kaki bola minat. Nasib baik kami laki bini jenis tak minat bola sangat. Boleh lah tengok tapi tak ada lah sampai sanggup ke stadium

    ReplyDelete
  8. senangnya contest dia! die hard fan wajib join ni!

    ReplyDelete
  9. Best tu dapat ke Manchester. Kita bukan peminat. Peminat fanatik harus la join...

    ReplyDelete
  10. Sambil tengok bola boleh join contest.. kalau menang hadiah.. itu bonus.. hahaha.. TB tak berapa minat bola-bola ni.. tapi kalau perlawanan Final boleh lah tengok.. kan

    ReplyDelete
  11. Senang gila contest ni! Tapi kita bukan fans Menyu. Hehehe. Goodluck sesapa yang join tu k? :D

    ReplyDelete
  12. Wah ada contest rupanya. best ni dapat ke Manchester.

    ReplyDelete
  13. Dashing is my husband favourite products. Yeah going participate in the contest to win a trip.

    ReplyDelete
  14. Bertuahnya lah siapa yg menang tu kan, dpt gi travel sampai manchester n tgok bola. Kalau sis yg menang sure nangis kat stadium tu coz tak minat bola..hehehe

    ReplyDelete
  15. contest ni mudah je...rugi kalau tak join , mana tau ada rezeki kan..Manchester tu...

    ReplyDelete
  16. Suka bau dashing yang ni. Memang favorites ruby bila suami pakai bau ni. Hehehe. Jom join contest. Dapat pi MU.

    ReplyDelete
  17. Best nye kalau dapat pegi manchaster free. Dashing ni memang wangi betul.

    ReplyDelete
  18. hubby saya ni super hard die fans od MU!
    kena bali banyak banyak utk menang trip ni!

    ReplyDelete
  19. Ala kita xminat bola... tapi kalau menang, risau tak dapat nak pergi.. sangkut ptptipu t-T

    ReplyDelete
  20. So dont wait ... Dash for it now who knows you are lucky to win..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN