KASUT KANVAS MURAH DI NIILE.COM

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai reader semua..

Sempena Black Monday / Payday Nile.com Bonde nak beli sepasang kasut kanvas ni... kebelakangan ini Bonde suka pakai kasut kanvas memang selesa, teringgin nak beli kerana terdapat warna-warna yang menarik.  

Kebetulan Bonde dapat email dari Nile.com tentang promosi kasut kanvas ni jadi tergoda nak beli satu.

KASUT KANVAS MURAH DI NILE.COM


KASUT KANVAS MURAH DI NIILE.COM

Klik sini untuk terus ke web nile.com dan promosi kasut kanvas : http://www.nile.com.my/products/27872

KASUT KANVAS MURAH DI NIILE.COM

Terdapat enam warna menarik iaitu :

1- Putih

2- Biru

3- maroon

4- kuning

5- hijau

6- hitam

KASUT KANVAS MURAH DI NIILE.COM

Mana satu pilihan Bonde ?

KASUT KANVAS MURAH DI NIILE.COM

Tadaaaaaa Bonde pilih warna hijau... nanti bila dah sampai Bonde review pasal kasut ni yea....

KASUT KANVAS MURAH DI NIILE.COM

Jom shopping online di :


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

15 PEMBERI ULASAN

  1. wahhh.. kita pun baru je shopping sakni

    BalasPadam
  2. Suka beli dekat nile sbb harganya terlajak murah !!

    BalasPadam
  3. Murahnya. RM15? Kena beli ni. Warna merah, hijau ke. Rare sikit. Hehe

    BalasPadam
  4. Dah lama sy xshoping dekat sni. pernah beli 2 pasang kasut. Trendy and harga pun murah. Kasut yg bonde share ni pn cantik². sporty

    BalasPadam
  5. Murahnya kasut kat nile. Berkenan dengan color merah tu. Lawa

    BalasPadam
  6. Cantiknya. Pelbagai pilihan, warna dan harga yang sangat murah!!!

    BalasPadam
  7. rm15 saje? murahnya~~~ haha shoe sole pun tebal jugak. not bad.

    4D3N Star Cruise 2017

    BalasPadam
  8. Online shopping nile . Pernah masuk jenguk-jenguk yapi tak shopping pun . Heheh . Cantik kasut tue , macam tak berbaloi dengan harga

    BalasPadam
  9. murahnya. Anak akak mesti suka ni. Macam-macam color ada. Tq bonde sharing info ni.

    BalasPadam
  10. wah menarik kaler kasut-kasut tu..

    BalasPadam
  11. So many choices and the price is cheap too!

    BalasPadam
  12. I kenot buy laaa...hahahaha...banyak gila kasut dah beli kat koya..kekeke

    BalasPadam
  13. Wahh..Qiss baru tau tentang niile.com ni cantiknya kasut-kasut tu. Nak beli jugak. warna biru tu menarik hati betol.

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.