BIODATA FARAH NABILA PELAKON DRAMA TITIAN CINTA

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi..

BIODATA FARAH NABILA PELAKON DRAMA TITIAN CINTA

Image result for farah nabila titian cinta


Nama Penuh : Farah Nabila

Nama Komersial : Farah Nabila

Umur : 25 Tahun (2017)

Kerjaya : Pelakon dan Duta

Drama : Inikah Cinta, Papa Ricky (2017), Titian Cinta

Twitter : @farahnabilah


Image result for farah nabila titian cinta


Image result for farah nabila titian cinta

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

3 PEMBERI ULASAN

  1. cantik fawaa ni..natural malay beauty..mekap pun tak payah nak beria sangat...

    BalasPadam
  2. Oooo dah pernah berlakon sebelum nih...igtkan die betul2 fresh beelakon sbb x kenal..hehehe

    BalasPadam
  3. suka tengok farah nabila ni , dia punya face natural beauty

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.