TRIP SNORKELING PULAU KAPAS PART 3

Assalamualaikum Dan Selamat Petang....


Hai reader semua....

Hari ni adalah hari ke 2 Bonde di Pulau Kapas...

Mengikut Jadual hari ke2.... adalah seperti :

Tour Itinerary TRIP SNORKELING PULAU KAPAS

Day 2: Pulau Kapas (B/L/D)

  • Breakfast at resort
  • Then, free activities at your own leisure (Naik boat ke taman laut part 1)
  • Lunch at resort
  • Then, free activities at your own leisure (Naik boat ke taman laut part 2)
  • Overnight at resort

TRIP SNORKELING PULAU KAPAS PART 2



Selepas sarapan pagi... Kami bersiap-siap untuk ke Taman Laut untuk aktiviti Snorkeling.
























Sekejap jer dapat menikmati keindahan dalam laut ni... lepas tu hujan pun turun dengan lebatnya... arus dan ombak menolak ke tepi jadi Bonde cepat-cepat naik ke atas boat.





Banyak landak laut kat bawah tu....












Dah Hujan....






Jam 12.00 balik semula ke resort untuk makan tengahari dan berkumpul kembali pada jam 3.00 petang untuk trip snorkeling dekat taman laut. Ok semua sudah naik ke belum? jom balik....makan...

Jumpa... Next entri....

Anda Boleh ikuti....


Pakej menarik : www.amitravel.my



~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

4 PEMBERI ULASAN

  1. Tq Bonde Senyum Riang kongsikan pengalaman bersnorkeling di Pulau Kapas. Terselah keriangan Bonde Senyum Riang melalui senyuman yang riang. Boleh usulkan pada bos nih.

    BalasPadam
  2. bestnya. fira tak pernah sampai lagi pulau kapas ni.

    http://www.cikfira.com/

    BalasPadam
  3. Best nya Bonde..!
    InsyaAllah satu hari nanti nak sangat sampai ke pulau-pulau cantik kat Malaysia ni termasuk Pulau Kapas.. huhuhuuhuu.. :)

    ...

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.