CARA NAK TEBUS VOUCHER LAZADA BOX OF JOY

Assalamulaikum Dan Selamat Petang...

Wahhh nak share cerita gumbira petang ni, akhirnya bonde berjaya... beli Maybelline Clear Smooth All-in-One UV-Lightening Oil-Control Two Way Cake 02 Nude Beige pada harga RM 8.90.

Memang berbaloi sangat sebab harga asal RM 19.90 sahaja. 

Maybelline Clear Smooth All-in-One UV-Lightening Oil-Control Two Way Cake 02 Nude Beige

[ ❤KLIK PIC UNTUK DAPATKAN HARGA PROMOSI❤]


Macam mana dapat harga RM 8.90?  Hari tu masa Lazada hantar Box Of Joy ada terdapat voucher seperti dibawah :


Kalau anda nak guna, anda boleh follow cara-cara dibawah :

CARA NAK TEBUS VOUCHER LAZADA BOX OF JOY

Caranya senang sahaja,

- terus masuk ke Lazada.com 

- add to card

- checkout

Select a shipping address (detail anda) dah selesai lepas to - continue

Choose Payment Option

- Online banking

Have voucher code? Apply here  (masukkan voucher)



Selamat Bershopping di lazada...



 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

1 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.