BondeZaidalifahDotCom: ONLINE REVOLUTION SALES BOX OF JOY DARI LAZADA DARI 11.11.2016 HINGGA 14.12.2016

ONLINE REVOLUTION SALES BOX OF JOY DARI LAZADA DARI 11.11.2016 HINGGA 14.12.2016

11:50 pm

Assalamulaikum Dan Selamat Malam....

Hai reader semua, selamat berhujung minggu... esok sudah mula kerja.. jadi apa kata malam ni kita santai-santai baca info yang Bonde nak share ni.


Memang wow sangat, sebab rata-rata kawan-kawan Bonde semua dah up status dekat fb, dekat twitter, kat whatsapp group tentang crazy sale Online Revolution di LAZADA.

Kalau anda nak tahu, Online Revolution ni bermula pada 11.11.2016 hingga 14.12.2016 , wahhh Bonde pon rasa tak sabar dan sangat teruja dengan adanya sale yang memang gila-gila di Lazada ni! Dengar cerita diskaun sehingga 95 % tu....




Mulai 11.11.2016 hingga 14.12.2016


Dengan rasa gumbira yang tak terhingga nak ucap terima kasih kepada Lazada kerana telah menghadiahkan Box Of Joy kepada Bonde


Apa yang ada dalam Find Joy In Every Parcel, Box Of Joy ni?



Box Of Joy

1 - Tefal Manual Chopper

Memang dah lama Bonde berangan-angan nak beli Chopper ni... tak sanga pula lazada hadiahkan kepada Bonde. Untuk anda yang berminat nak dapatkan  Tefal Manual Chopper ianya boleh didapatkan di lazada.



2 - Sandisk Ultra Dual Drive 

Yang ini memang perlu ada, hari tu baru survery-survey dekat lazada... rasanya dah ada dalam list Sandisk ni... untuk anda yang berminat nak dapatkan ianya boleh dapatkan di Lazada > Sandisk Ultra Dual Drive




3 - Logitech Wireless Speaker 

Cadangnye memang nak beli sebiji radio, kononnya nak letak area dapur.. tapi tak jadilah dengan adenya Speaker Logitech ni... guna bluetooh je dengan handphone meletop2 sudah.  ianya juga boleh dapatkan di Lazada atau klik sini untuk maklumat lanjut >Logitech Wireless Speaker




Product Highlights
  • Bluetooth wireless speaker
  • 3.5 mm audio output
  • Support phone calls
  • 30ft wireless range
  • 5 hours battery life
What's in the box

  • Logitech X100 Mobile Wireless Speaker
  • Micro USB charging cable
  • User documentation
  • 1 Year Warranty

4 - Mamypoko Wipes  

Tisu basah ni memang satu kemestian, kalau pergi mana-mana memang kene ada 1 pek dalam beg, Kegunaannya untuk mereka yang ada baby kecil, sangat senang nak bersihkan kotoran air kencing atau najis bayi semasa berada di luar rumah.  Ianya boleh dapatkan di Lazada untuk info lanjut klik >Mamypoko Wipes 




5 - Beg Ola Bola 

Dengan pembelian produk Milo anda akan dapat percuma Beg Ola Bola.  Untuk anda yang berminat nak dapatkan beg tersebut bolehlah dapatkan di Lazada atau klik > Beg Ola Bola 






6 - Nestle Cerelac Nutripuff Banana & Strawberry  

Makanan untuk bayi ini boleh dapatkan di Lazada sila ke >Nestle Cerelac Nutripuff Banana & Strawberry  untuk keterangan lanjut.




7 - MAGGI ROYALE White Tom Yam 

Bonde memang suka Maggi Tom Yam... Macam tau-tau je kan! jangan tak tahu Maggi pon boleh beli di Lazada info lanjut >MAGGI ROYALE White Tom Yam 



8 - Nestle Just Milk  

Peminat Full Cream Milk sila, Di Lazada sedang mengadakan promosi untuk anda yang ingin mendapatkannya bolehlah ke > Nestle Just Milk  untuk keterangan lanjut.




9 - NESCAFE White Coffee Pandan 

Kanda kata nak beli hari tu... Nescafe white coffee Pandan nih! Tapi belum sempat dibeli, Lazada dah bagi, Bonde pon nak rasa sama nanti. mesti wangi bau daun pandan, oh sedapnye.  Bagi anda yang nak beli ianya boleh di dapati di Lazada sila klik >NESCAFE White Coffee Pandan untuk keterangan lanjut.




- Kupon Voucher




Apa yang menariknya 'Online Revolution' Lazada ni?

Kalau anda nak tahu, semua barangan dengan harga terlajak murah di Online Revolution Lazada. 

Sangat sesuai dengan tema 'Brands For All' ada lebih 1000 jenama yang menyertai 'online revolution' antaranya seperti Nestle, Microsoft, Tesco, Lo'real, HTC, Samsung, Sony, Tefal, Dypers, Kotex, Safi, Nivea dan Pelbagai lagi barangan dan jenama terkini serta lebih 50000 peniaga tempatan dan luar negara turut menyertainya.

Hadoi memang tak tahanlah godaan dari Lazada ni... kene terjah dan shopping apa yang patut hi hi hi.

Jom semua shopping , Segeralah ke : LAZADA

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN