CARA NAK DAPATKAN BLOGGER CARD PERCUMA DI PIXAJOY.COM

Assalamualaikum Dan Selamat pagi...

Selamat berhujung minggu, Yeayyy dah hari sabtu pon... apa yang seronok sangat Bonde eh..

Sabtu seronok sebab tak payah pergi kerjalah, tak payah pikir hal pejabat... ada masa sikit nak update Blog...

Anda semua dah ada 'Blogger Card' tak? Baru-baru ni bonde diperkenalkan oleh kawan blogger tentang satu laman web ni pixajoy.com yang tengah promote card bisness percuma!

Seronok tau... Perasaan bila pertama kali ada Blogger Card sebab selama jadi blogger ni tak pernah ada Blogger Card.  Bila pergi event asyik orang sahaja bagi card dekat Bonde.  Segan weiii Bonde tak ada Card nak swap! ayat yang selalu terbit.. maaflah saya tak ada card nak bagi.

Sekarang rasa bangga sudah ada Blogger Card Bolehlah swap nanti, dengan rakan-rakan.

Pentingnya ada Blogger Card untuk mereka kenal siapa kita kan.. Nanti senanglah nak contact bila dah ada detail kita dekat dalam tu!

CARA NAK DAPATKAN BLOGGER CARD PERCUMA DI PIXAJOY.COM

Step 1 : Masuk ke web. pixajoy.com 



Step 2 : dan pilih Persenolised Nama Cards



Step 3 : Klik Buy Now/ Create Project


Step 4 : Pilih design kesukaan anda.


Step 5 : setelah pilih design Create Now!


Step 6: cara nak design card anda


Sterusnya bila dah siap design dan dah berpuas hati dengan design yang anda pilih dan reka sendiri, Bolehlah anda save project anda tadi.

Selepas itu anda ke Add to card disitu anda akan jumpa project yang anda reka dan design tadi.

**Jika tak puas hati anda boleh edit lagi selagi tak buat payment.

Selepas puas hati buatlah pembayaran.

Harga biasa 100 keping card bersamaan RM 35.00 dan caj penghantaran sebanyak RM 8.45 dengan harga  promosi sekarang hanya perlu bayar caj penghantaran dan harga card adalah percuma!

Best tak? mudah sahaja nak buat, cubalah 6 step yang Bonde kongsikan diatas.

Blogger card Bonde simple sahaja.

Desing (1)

pixajoy.com

Design (2)

pixajoy.com

Selamat Mencuba!

Info lanjut :

WEB : www.pixajoy.com FB : pixajoy  IG :  pixajoy

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

8 PEMBERI ULASAN

  1. wah...free?? siapa yang tak nak kan? saya nak cuba lah ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sementara pixajoy.com tengah promosi cepat-cepatlah grab

      Padam
  2. Cantiklah kad bonda.

    Bonda Mathurat hari tu dah smpai. Sy lupa nk bg tahu bonda. Terima kasih tauuu bondA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Zafirah , Alhamdulillah dah sampai

      Padam
  3. Comelnya kad bonde.. Suka suka!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Kak Long, Kak Long Cubalah buat semasa tengah promosi nih!

      Padam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.