FATIN RINDU NAK KE LEGOLAND, BONDE PULAK.... TERUJA NAK TENGOK STAR WARS

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Fatin Rindu nak ke Legoland lagi... Katanya masa pergi firstime ikut Bonde tak puas nak mandi manda...  Ye lah masa tu hari hujan lebat pulak tu ada beberapa permainan terpaksa dihentikan berikutan terdapatnya kilat sabung menyabung ketika itu, memang bahaya.  Jadi masa hujan memang kene hentikan.

Tiba-tiba Fatin teringat nak pergi balik Legoland nak balas dendam Mandi-Manda katanya.

Dekat Water park tu, Kalau nak salin pakaianmemang selesa sangat sebabnya tempat persalinan sangat besar, kalau nak mandi manda tak perlu risau barang hilang, kerana barang-barang berharga boleh disimpan didalam almari yang berkunci berwarna biru, anda hanya perlu bayar menggunakan token sahaja.



Bilik Persalinan


Hujan masih belum berhenti


Fatin tak sabar nak mandi


Kakak Faziera , Kakak Mimin dan adik Hamid pon tak sabar nak mandi manda masa tu... cepatlah hujan berhenti hendaknya!




Hujan berhenti je terus masuk kolam


Macam-macam permainan ada semuanya menguji minda!





Kakak yang seorang lagi ni sepupu Kakak Mimin tapi Fatin dah lupa nama kakak ni...




Abang-abang life guard pon nak havoc jugak


Fatin pon teruja nak cuba game lego.










Cepat Fatin siapkan Boat tu... nak main lumba- lumba kan!





Hamid pun tangah reka boat sendiri




Yeay Fatin punya dah siap



Semua dah siap boat ciptaan sendiri... kejap lagi boleh main lumba-lumba boat



Aksi selaman Fatin di Legoland bersama Kakak Mimin dan Adik Hamid






                             


Sebenarnya Bonde pon tak sabar nak ke Legoland sebab, sebab, sebab.....
Nak jumpa dengan... Star Wars ni.... Harap-harap adalah rezeki lepas ni nak ke Legoland sekali lagi.

Nak tau story dan info baca dekat sini



~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

2 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.