SURPRISE... UNTUK BEN ASHAARI 30.11.2015

Assalamualaikum... Selamat Malam,

Walaupun majlis ni dah lepas, dah masuk dekat 2 minggu, tapi kenangan menerpa seperti baru semalam sahaja...

Jamuan Surprise untuk Ben Ashaari sempena ulang tahun kelahirannya pada 30 November yang lepas...
Di MMA Santai Corner, Nilai


Kek Brownis ini dari Kak Aliah... bukan takat cantik dipandang rasanyanye sedap tau :)
boleh order dekat sini : nur.aliahnadhirahabdullah


Cheeses Cake ini pula dari wife Ben Ashaari... sweetkan!


Pulut kuning ni kak D'Laila yang buat memang kene rasa makan dengan rendang ayam tua... kat bawah ni... (fav Bonde ni) cantik kak D'Laila buat deco-deco tu... Jangan tak tahu, Kak D'Laila dah belajar buat deco-deco dari sayur-sayuran dan buah-buahan.

Rendang Ayam Tua


Ada sate Kambing juga... kuah black papper ( yang ni firstime rasa no bad)



Mee Udang D'Laila... memanglah sedap sangat....
nak booking pulut kuning, nak booking meja nak menikmati Mee Udang 
text kak D'Laila



Jamuan kecil nampak meriah sekali....



Sebelum makan kita baca doa dahulu yea... moga majlis diberkati..
InsyaAllah.


Sebab apa Bonde kata sedap, sebab Bonde rasa semua makanan ni he he he



Cara-cara makan mee udang ha ha ha (toturial by Kanda)





Syukur alhamdulillah dapat rasa semua.....

Ucapan Untuk Ben Ashaari :

Moga diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan semoga terus berjaya dimasa hadapan, InsyaALLAH

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.