PENGINAPAN DI GOLD COAST MORIB SELAMA 2 HARI 1 MALAM

Assalamualaikum...

Baru sempat nak update blog memandangankan kursus 2 hari, entri jadi delay... Nak cerita tempat peninapan Bonde selama berkursus 2 hari di :


Gold Coast Morib International Resort 


 check in jam 2.30 petang, kelas bermula pada 3.00 petang.. Biasalah singgah makan tengahari dulu di Pekan Banting.

Masuk-masuk check in bilik letak luggage dulukan...

Assalamualaikum... he he he beri salam dulu pada malaikat dalam apartment ni..

Apartment 2 bilik... sampai setengah awal sempat solat zohor dulu..



Ruang Tamu

Romantik beno lampunya... mood honeymoon... jap kasi terang.



Ok lampu dah terang...



Lukisan ini menarik perhatian.... nampak cantik potret bunga orkid tu




Ruang Dapur kecil tapi selesa... x guna pon ruang ni sebab makan semua ada dalam pakage.



Ini Bilik Bonde, yang Kanan katil Bonde :)



Ini Bilik Sebelah... penghuni belum check in



Balkoni luar agak luas...



View laut dihadapan... Petang-petang boleh tengok sunsetkan...


See next Entri :)



Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

3 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.