EDISI KHAS MAJALAH MANGGA

Belah Petang jadual latihan habis awal, aktiviti bebas....
jadi kami pakat-pakat nak terjun tiruk... (drama sangat) he he he.. nak mandi kolam, sebab dah lama tak mandi dekat kolam sampai tak jumpa Bonde punya cap swimming.. jadi pakai je tudung bawal ha ha ha... nasiblah...





hambek ko.....kocakkan 


                     

Edisi khas majalah Mangga... (drama lagi)


Bila mak dara bersama anak dara nampak muda pulak ha ha ha




Baiklah nak citer pasal kolam dekat water park ni... yang dalam untuk orang dewasa hanya kolam yang ini... kedalaman pula 1.5 rasanya... jadi hanya mandi di kolam ini sahaja...

kolam lain untuk kanak-kanak ribena.. 

enjoy...

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.